Раціональне використання вторинної продукції м"ясної промисловості в ковбасному виробництві
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Раціональне використання вторинної продукції м"ясної промисловості в ковбасному виробництві
|
|
Creator |
Будник, Ніна Василівна
|
|
Subject |
вторинна продукція
емульсія свиняча шкурка |
|
Description |
Розглянуті основні види вторинної сировини мясопереробної галузі. Вивчені і запропоновані способи її переробки на харчові цілі, зокрема в ковбасному виробництві.
|
|
Publisher |
м. Київ науково - практичний журнал Мясной бизнес
|
|
Date |
2012-09-17T14:55:31Z
2012-09-17T14:55:31Z 2012-02 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мясной бізнес. – 2012 – № 2. – С. 62– 64.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/251 |
|
Language |
ua
|
|