Раціональне використання вторинної продукції м"ясної промисловості в ковбасному виробництві
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Раціональне використання вторинної продукції м"ясної промисловості в ковбасному виробництві
|
|
| Creator |
Будник, Ніна Василівна
|
|
| Subject |
вторинна продукція
емульсія свиняча шкурка |
|
| Description |
Розглянуті основні види вторинної сировини мясопереробної галузі. Вивчені і запропоновані способи її переробки на харчові цілі, зокрема в ковбасному виробництві.
|
|
| Publisher |
м. Київ науково - практичний журнал Мясной бизнес
|
|
| Date |
2012-09-17T14:55:31Z
2012-09-17T14:55:31Z 2012-02 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Мясной бізнес. – 2012 – № 2. – С. 62– 64.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/251 |
|
| Language |
ua
|
|