Запис Детальніше

Раціональне використання вторинної продукції м"ясної промисловості в ковбасному виробництві

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Раціональне використання вторинної продукції м"ясної промисловості в ковбасному виробництві
 
Creator Будник, Ніна Василівна
 
Subject вторинна продукція
емульсія
свиняча шкурка
 
Description Розглянуті основні види вторинної сировини мясопереробної галузі. Вивчені і запропоновані способи її переробки на харчові цілі, зокрема в ковбасному виробництві.
 
Publisher м. Київ науково - практичний журнал Мясной бизнес
 
Date 2012-09-17T14:55:31Z
2012-09-17T14:55:31Z
2012-02
 
Type Article
 
Identifier Мясной бізнес. – 2012 – № 2. – С. 62– 64.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/251
 
Language ua