Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів
|
|
Creator |
Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна |
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2012-09-24T19:32:07Z
2012-09-24T19:32:07Z 2011-04-11 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/317
|
|
Relation |
77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів;частина 1
|
|