Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів
|
|
| Creator |
Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна |
|
| Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
| Date |
2012-09-24T19:32:07Z
2012-09-24T19:32:07Z 2011-04-11 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/317
|
|
| Relation |
77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів;частина 1
|
|