Запис Детальніше

Вплив ароматичних речовин базиліку, бад´яну та калинового соку на мікробіологічні показники морквяного соку

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив ароматичних речовин базиліку, бад´яну та калинового соку на мікробіологічні показники морквяного соку
 
Creator Коваленко, Аліна Михайлівна
 
Subject конденсат ароматичних речовин, базилік, аромат, мікробіологічні показники
 
Description Аромат - це одна із найважливіших ознак, яка характеризує всі продукти. Ароматичні речовини сприяють підвищенню апетиту і секреції шлункового соку, крім цього це чудовий засіб для привернення уваги споживача. Використання ароматичної сировини при виробництві соків, компотів та інших плодово-ягідних консервів дає можливість розширити асортимент, суттєво подовжити строки зберігання продукції. А головне, що окрім покращення харчових властивостей, продукція матиме лікувальні властивості.
 
Publisher Збірник виступів VII науково-практичної конференції студентів вищих навчальних закладів Укоопспілки "Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства"
 
Date 2012-09-26T10:35:07Z
2012-09-26T10:35:07Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/368
 
Relation Навчально-методичний центр "Укоопосвіта";Частина 2