Вплив ароматичних речовин базиліку, бад´яну та калинового соку на мікробіологічні показники морквяного соку
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив ароматичних речовин базиліку, бад´яну та калинового соку на мікробіологічні показники морквяного соку
|
|
Creator |
Коваленко, Аліна Михайлівна
|
|
Subject |
конденсат ароматичних речовин, базилік, аромат, мікробіологічні показники
|
|
Description |
Аромат - це одна із найважливіших ознак, яка характеризує всі продукти. Ароматичні речовини сприяють підвищенню апетиту і секреції шлункового соку, крім цього це чудовий засіб для привернення уваги споживача. Використання ароматичної сировини при виробництві соків, компотів та інших плодово-ягідних консервів дає можливість розширити асортимент, суттєво подовжити строки зберігання продукції. А головне, що окрім покращення харчових властивостей, продукція матиме лікувальні властивості.
|
|
Publisher |
Збірник виступів VII науково-практичної конференції студентів вищих навчальних закладів Укоопспілки "Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства"
|
|
Date |
2012-09-26T10:35:07Z
2012-09-26T10:35:07Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/368
|
|
Relation |
Навчально-методичний центр "Укоопосвіта";Частина 2
|
|