Запис Детальніше

Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material
 
Creator Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
 
Subject sodium alginate, mushroom raw material, rheological properties
 
Description The sodium alginate is currently widely used in food industry as an emulsifier, stabilizer, thickener and gelling ingredient. Its many uses are due to its special properties: its ability to easily thicken and quickly become viscous once it is dissolved in cold or hot water.
The present work characterizes the conditions of mushroom powder hydration for structured products based on sodium alginate and calcium.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-09-26T11:19:06Z
2012-09-26T11:19:06Z
2012-03-23
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/373
 
Relation Міжнародна наукова конференція "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей";