Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Research on the use of sodium alginate with mushroom raw material
|
|
Creator |
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович |
|
Subject |
sodium alginate, mushroom raw material, rheological properties
|
|
Description |
The sodium alginate is currently widely used in food industry as an emulsifier, stabilizer, thickener and gelling ingredient. Its many uses are due to its special properties: its ability to easily thicken and quickly become viscous once it is dissolved in cold or hot water.
The present work characterizes the conditions of mushroom powder hydration for structured products based on sodium alginate and calcium. |
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2012-09-26T11:19:06Z
2012-09-26T11:19:06Z 2012-03-23 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/373
|
|
Relation |
Міжнародна наукова конференція "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей";
|
|