Запис Детальніше

Дослідження технології комбінованих м'ясних консервів з каротинвмісними рослинними добавками

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження технології комбінованих м'ясних консервів з каротинвмісними рослинними добавками
 
Creator Коваленко, Аліна Михайлівна
Плахотін, Валентин Якович
 
Subject комбіновані м'ясні консерви, каротинвмісні добавки, гарбуз, кизил
 
Description Розширення асортименту, покращення органолептичних показників м'ясних консервів з рослинними наповнювачами, збагачення їх біологічно активними речовинами та визначення фізико-хімічних показників експериментальних зразків.
Використання рослинної сировини при виробництві комбінованих м'ясних консервів дозволяє створити принципово новий, повноцінний за вмістом аліментарних речовин, з відмінними органолептичними властивостями і зручний у використанні продукт, який володіє функціональними, профілактичними і біокорегуючими властиво¬стями, знизивши при цьому його вартість.
 
Publisher Одеська національна академія харчових технологій
 
Date 2012-09-26T10:48:38Z
2012-09-26T10:48:38Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/369
 
Relation Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів;Том 2