Дослідження технології комбінованих м'ясних консервів з каротинвмісними рослинними добавками
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження технології комбінованих м'ясних консервів з каротинвмісними рослинними добавками
|
|
Creator |
Коваленко, Аліна Михайлівна
Плахотін, Валентин Якович |
|
Subject |
комбіновані м'ясні консерви, каротинвмісні добавки, гарбуз, кизил
|
|
Description |
Розширення асортименту, покращення органолептичних показників м'ясних консервів з рослинними наповнювачами, збагачення їх біологічно активними речовинами та визначення фізико-хімічних показників експериментальних зразків.
Використання рослинної сировини при виробництві комбінованих м'ясних консервів дозволяє створити принципово новий, повноцінний за вмістом аліментарних речовин, з відмінними органолептичними властивостями і зручний у використанні продукт, який володіє функціональними, профілактичними і біокорегуючими властиво¬стями, знизивши при цьому його вартість. |
|
Publisher |
Одеська національна академія харчових технологій
|
|
Date |
2012-09-26T10:48:38Z
2012-09-26T10:48:38Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/369
|
|
Relation |
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів;Том 2
|
|