Функціональні м'ясні консерви, збагачені каротином, вітаміном С та харчовими волокнами
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Функціональні м'ясні консерви, збагачені каротином, вітаміном С та харчовими волокнами
|
|
| Creator |
Плахотін, Валентин Якович
Коваленко, Аліна Михайлівна |
|
| Subject |
комбіновані м’ясні консерви, функціональний продукт, м’ясо свинини, бета-каротин, вітамін С, харчові волокна, модельні зразки консервів
|
|
| Description |
Розширення асортименту, покращення органолептичних показників м'ясних консервів з рослинними наповнювачами, збагачення їх біологічно активними речовинами та визначення фізико-хімічних показників експериментальних зразків.
|
|
| Publisher |
ВНЗУ "Полтавський університет економіки і торгівлі"
|
|
| Date |
2012-09-26T11:02:45Z
2012-09-26T11:02:45Z 2012 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/371
|
|
| Relation |
Збірник наукових статей магістрів;
|
|