Запис Детальніше

Функціональні м'ясні консерви, збагачені каротином, вітаміном С та харчовими волокнами

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Функціональні м'ясні консерви, збагачені каротином, вітаміном С та харчовими волокнами
 
Creator Плахотін, Валентин Якович
Коваленко, Аліна Михайлівна
 
Subject комбіновані м’ясні консерви, функціональний продукт, м’ясо свинини, бета-каротин, вітамін С, харчові волокна, модельні зразки консервів
 
Description Розширення асортименту, покращення органолептичних показників м'ясних консервів з рослинними наповнювачами, збагачення їх біологічно активними речовинами та визначення фізико-хімічних показників експериментальних зразків.
 
Publisher ВНЗУ "Полтавський університет економіки і торгівлі"
 
Date 2012-09-26T11:02:45Z
2012-09-26T11:02:45Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/371
 
Relation Збірник наукових статей магістрів;