Господарська діяльність споживчої кооперації України в період нової економічної політики (1921–1928 рр.)
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Господарська діяльність споживчої кооперації України в період нової економічної політики (1921–1928 рр.)
|
|
Creator |
Оніпко, Тетяна Володимирівна
|
|
Subject |
Історія кооперативного руху
споживча кооперація |
|
Description |
У дисертації йдеться про історичний досвід господарської діяльності споживчої кооперації України в період НЕПУ.
ВСТУП РОЗДІЛ 1. СТАН НАУКОВОЇ РОЗРОБКИ ПРОБЛЕМИ, ДЖЕРЕЛЬНА БАЗА, МЕТОДОЛОГІЯ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 1.1. Історіографічний аналіз проблеми 1.2. Джерельна база 1.3. Методологія і методи дослідження РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ТОРГОВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ 2.1. Державна політика відродження торговельної діяльності споживчої кооперації в перші роки непу 2.2. Споживча кооперація України в контексті нової торговельної політики в 1924–1925 рр. 2.3. Торговельна галузь вітчизняної споживчої кооперації в останні роки непу РОЗДІЛ 3. ЗАЛУЧЕННЯ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ДО ВИРІШЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОБЛЕМ ТА ЕКСПОРТУ УКРАЇНИ 3.1. Заготівельна діяльність споживчої кооперації в 1921–1922 рр. 3.2. Посилення регулюючого впливу держави на заготівельну галузь споживчої кооперації в середині 1920-х років 3.3. Особливості заготівельної діяльності споживчої кооперації в останні роки непу 3.4. Внесок організацій споживчої кооперації у розширення експорту України РОЗДІЛ 4. ПРОМИСЛОВА ДІЯЛЬНІСТЬ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УСРР В УМОВАХ НЕПУ 4.1. Налагодження промислової діяльності споживчої кооперації в першій половині 1920-х років 4.2. Діяльність промисловості споживчої кооперації під час розгортання індустріалізації (1926–1928 рр.) 4.3. Політика держави щодо хлібопекарської галузі споживчої кооперації в умовах непу РОЗДІЛ 5. СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТОК ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В ПЕРІОД НЕПУ 5.1. Роль кооперативного громадського харчування у подоланні голоду та його наслідків (1921–1923 рр.) 5.2. Місце закладів громадського харчування споживчої кооперації в продовольчому забезпеченні населення в 1924–1928 рр. ВИСНОВКИ |
|
Date |
2012-09-28T05:40:33Z
2012-09-28T05:40:33Z 2012-09-28 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/403
|
|
Language |
ua
|
|