Запис Детальніше

Господарська діяльність споживчої кооперації України в період нової економічної політики (1921–1928 рр.)

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Господарська діяльність споживчої кооперації України в період нової економічної політики (1921–1928 рр.)
 
Creator Оніпко, Тетяна Володимирівна
 
Subject Історія кооперативного руху
споживча кооперація
 
Description У дисертації йдеться про історичний досвід господарської діяльності споживчої кооперації України в період НЕПУ.
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. СТАН НАУКОВОЇ РОЗРОБКИ ПРОБЛЕМИ, ДЖЕРЕЛЬНА БАЗА, МЕТОДОЛОГІЯ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ
1.1. Історіографічний аналіз проблеми
1.2. Джерельна база
1.3. Методологія і методи дослідження
РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ТОРГОВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ
2.1. Державна політика відродження торговельної діяльності споживчої кооперації в перші роки непу
2.2. Споживча кооперація України в контексті нової торговельної політики в 1924–1925 рр.
2.3. Торговельна галузь вітчизняної споживчої кооперації в останні роки непу
РОЗДІЛ 3. ЗАЛУЧЕННЯ ЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ДО ВИРІШЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОБЛЕМ ТА ЕКСПОРТУ УКРАЇНИ
3.1. Заготівельна діяльність споживчої кооперації в 1921–1922 рр.
3.2. Посилення регулюючого впливу держави на заготівельну галузь споживчої кооперації в середині 1920-х років
3.3. Особливості заготівельної діяльності споживчої кооперації в останні роки непу
3.4. Внесок організацій споживчої кооперації у розширення експорту України
РОЗДІЛ 4. ПРОМИСЛОВА ДІЯЛЬНІСТЬ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УСРР В УМОВАХ НЕПУ
4.1. Налагодження промислової діяльності споживчої кооперації в першій половині 1920-х років
4.2. Діяльність промисловості споживчої кооперації під час розгортання індустріалізації (1926–1928 рр.)
4.3. Політика держави щодо хлібопекарської галузі споживчої кооперації в умовах непу
РОЗДІЛ 5. СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТОК ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В ПЕРІОД НЕПУ
5.1. Роль кооперативного громадського харчування у подоланні голоду та його наслідків (1921–1923 рр.)
5.2. Місце закладів громадського харчування споживчої кооперації в продовольчому забезпеченні населення в 1924–1928 рр.
ВИСНОВКИ
 
Date 2012-09-28T05:40:33Z
2012-09-28T05:40:33Z
2012-09-28
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/403
 
Language ua