ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
|
|
| Creator |
Суткович, Тетяна Юліанівна
Бородай, Анжела Борисівна |
|
| Subject |
вакуум, м’ясні напівфабрикати, якість готових сма-жених виробів, структурні властивості м’яса, мезофільно аеробні і факу-льтативно анаеробні мікроорганізми, бактерії групи кишкових паличок
|
|
| Description |
Досліджено вплив тривалості вакуумування і величини тиску на фізико-хімічні, мікробіологічні показники м’ясних напівфабрикатів та структурні властивості готових виробів. Встановлено оптимальні параметри вакууму-вання сировини та визначені органолептичні показники отриманої продукції.
|
|
| Publisher |
Дон НУЕТ
|
|
| Date |
2012-09-28T11:56:56Z
2012-09-28T11:56:56Z 2012 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/425
|
|
| Language |
ua
|
|