ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
|
|
Creator |
Суткович, Тетяна Юліанівна
Бородай, Анжела Борисівна |
|
Subject |
вакуум, м’ясні напівфабрикати, якість готових сма-жених виробів, структурні властивості м’яса, мезофільно аеробні і факу-льтативно анаеробні мікроорганізми, бактерії групи кишкових паличок
|
|
Description |
Досліджено вплив тривалості вакуумування і величини тиску на фізико-хімічні, мікробіологічні показники м’ясних напівфабрикатів та структурні властивості готових виробів. Встановлено оптимальні параметри вакууму-вання сировини та визначені органолептичні показники отриманої продукції.
|
|
Publisher |
Дон НУЕТ
|
|
Date |
2012-09-28T11:56:56Z
2012-09-28T11:56:56Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/425
|
|
Language |
ua
|
|