Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід
|
|
Creator |
Дібрівська, Наталія Віталіївна
|
|
Subject |
вихровий шар, пюре, мус, самбук, функціональні напівфабрикати, калина, бузина чорна, горобина чорноплідна
|
|
Description |
В статті розглянуто технологію желейних страв та досліджено їх якість. Показано доцільність використання функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід для виробництва желейних страв.
|
|
Publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
|
|
Date |
2012-09-30T15:36:33Z
2012-09-30T15:36:33Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тематичний збірник наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв", Вип. 27. С. 371-375
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/434 |
|
Language |
ua
|
|