Запис Детальніше

Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технологій желейних страв з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід
 
Creator Дібрівська, Наталія Віталіївна
 
Subject вихровий шар, пюре, мус, самбук, функціональні напівфабрикати, калина, бузина чорна, горобина чорноплідна
 
Description В статті розглянуто технологію желейних страв та досліджено їх якість. Показано доцільність використання функціональних пастоподібних напівфабрикатів із дикорослих ягід для виробництва желейних страв.
 
Publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
Date 2012-09-30T15:36:33Z
2012-09-30T15:36:33Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Тематичний збірник наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв", Вип. 27. С. 371-375
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/434
 
Language ua