Запис Детальніше

Особливості оцінки конкурентоспроможності торговельного підприємства на продовольчому ринку

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості оцінки конкурентоспроможності торговельного підприємства на продовольчому ринку
 
Creator Кириченко, Людмила Миколаївна
 
Subject оцінка конкурентоспроможності
продовольчий ринок
 
Description Розглянуто особливості оцінки конкурентоспроможності торговельного підприємства на продовольчому ринку. Розроблено систему показників для побудови моделі конкурентоспроможності торговельних підприємств. Розраховані оцінки і радари конкурентоспроможності
 
Publisher Житомирський державний технологічний університет
 
Date 2012-10-10T08:02:35Z
2012-10-10T08:02:35Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Вісник Житомирського державного технологічного університету. – 2012. – № 1 (59). – С. 123-127
1728-4236
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/532
 
Language ua
 
Relation Серія: економічні науки;