Запис Детальніше

ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ АКТИВНОСТІ АРОМАТИЧНИХ РЕЧОВИН

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ АКТИВНОСТІ АРОМАТИЧНИХ РЕЧОВИН
 
Creator Дубова, Галина Евгеніївна
 
Subject соуси, аромати, аскорбатоксидаза
 
Description Визначена дія ферменту аскорбатоксидази на ароматичні речовини
Встановлена пряма залежність між руйнуванням аскорбінової
кислоти і втратою ароматичних речовин
 
Publisher Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття [Текст] : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ;
 
Date 2012-10-13T20:16:47Z
2012-10-13T20:16:47Z
2010-10-21
 
Type Article
 
Identifier Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 396 с.
978-966-405-173-3
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/555
 
Language other
 
Relation Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р.;