ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ АКТИВНОСТІ АРОМАТИЧНИХ РЕЧОВИН
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ АКТИВНОСТІ АРОМАТИЧНИХ РЕЧОВИН
|
|
Creator |
Дубова, Галина Евгеніївна
|
|
Subject |
соуси, аромати, аскорбатоксидаза
|
|
Description |
Визначена дія ферменту аскорбатоксидази на ароматичні речовини
Встановлена пряма залежність між руйнуванням аскорбінової кислоти і втратою ароматичних речовин |
|
Publisher |
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття [Текст] : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ;
|
|
Date |
2012-10-13T20:16:47Z
2012-10-13T20:16:47Z 2010-10-21 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 396 с.
978-966-405-173-3 http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/555 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р.;
|
|