Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої
Определение проницаемости и селективности мебран при микрофильтрации раствора эфирного масла мяты перечной Determination of permeability and selectivity membrane during microfiltration solutions of essential oils of peppermint |
|
Creator |
Житнецький, І. В.
Житнецкий, И. В. Zhytnetskyy, I. Яровий, В. Л. Яровой, В. Л. Yaroviy, V. Таран, В. М. Таран, В. М. Taran, V. M. |
|
Subject |
мікрофільтрація
проникність селективність концентрування динамічна мембрана микрофильтрация проницаемость селективность концентрирование динамическая мембрана microfiltration permeability selectivity selectivity dynamic membrane |
|
Description |
Наведено результати досліджень процесу мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевоїу воді. Визначено основні характеристики проникність і селективність) мікрофільтраційних мембран і залежність цифхарактеристик від часу при концентруванні розчину ефірної олії м 'яти перцевоїу воді.
Приведены результаты исследования процесса микрофильтрации раствора эфирного масла мяты перечной в воде. Определены основные характеристики (проницаемость и селективность) микрофильтрационных мембран и зависимость этиххарактеристикотвремени при концентрировании раствора эфирного масла мяты перечной в воде. The results of the research process microfiltration solution efirnoyi'oliyim'yaty pertsevoyiu water. The main characteristics! permeability and selectivity) microfiltrative tsyfharakterystyk membranes and the dependence on time at a solution concentration of essential oil m 'five pertsevoyiu water. |
|
Date |
2012-01-31T13:37:02Z
2012-01-31T13:37:02Z 2005 |
|
Identifier |
Житнецький, І. В. Визначення проникності та селективності мембран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої / І. В. Житнецький, В. Л. Яровий, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. - С. 176-177.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/148 |
|
Language |
other
|
|