Запис Детальніше

Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої
Определение проницаемости и селективности мебран при микрофильтрации раствора эфирного масла мяты перечной
Determination of permeability and selectivity membrane during microfiltration solutions of essential oils of peppermint
 
Creator Житнецький, І. В.
Житнецкий, И. В.
Zhytnetskyy, I.
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
 
Subject мікрофільтрація
проникність
селективність
концентрування
динамічна мембрана
микрофильтрация
проницаемость
селективность
концентрирование
динамическая мембрана
microfiltration
permeability
selectivity
selectivity
dynamic membrane
 
Description Наведено результати досліджень процесу мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевоїу воді. Визначено основні характеристики проникність і селективність) мікрофільтраційних мембран і залежність цифхарактеристик від часу при концентруванні розчину ефірної олії м 'яти перцевоїу воді.
Приведены результаты исследования процесса микрофильтрации раствора эфирного масла мяты перечной в воде. Определены основные характеристики (проницаемость и селективность) микрофильтрационных мембран и зависимость этиххарактеристикотвремени при концентрировании раствора эфирного масла мяты перечной в воде.
The results of the research process microfiltration solution efirnoyi'oliyim'yaty pertsevoyiu water. The main characteristics! permeability and selectivity) microfiltrative tsyfharakterystyk membranes and the dependence on time at a solution concentration of essential oil m 'five pertsevoyiu water.
 
Date 2012-01-31T13:37:02Z
2012-01-31T13:37:02Z
2005
 
Identifier Житнецький, І. В. Визначення проникності та селективності мембран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої / І. В. Житнецький, В. Л. Яровий, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2005. - Вип. 4. - С. 176-177.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/148
 
Language other