Запис Детальніше

Вплив мультиензимного комплексу ферментних препаратів на біоконверсію біополімерів в спиртовому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив мультиензимного комплексу ферментних препаратів на біоконверсію біополімерів в спиртовому виробництві
Влиение мультиензимного комплекса ферментных препаратов на биоконверсию биополимеров в спиртовом производстве
Influnce of multyenzyme complex of enzyme preparations on bioconversion of biopolymers in alcohol production
 
Creator Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. О.
Бойко, П. М.
Кириленко, Р. Г.
Єрмакова, Г. В.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. Е.
Бойко, П. Н.
Кириленко, Р. Г.
Ермакова, А. В.
Shiyan, P.
Mudrak, T.
Boyko, P.
Kyrylenko, R.
Ermakova, G.
 
Subject сусло
дріжджі
фермент
зріла бражка
органічні домішки
сусло
дрожжи
фермент
зрелая бражка
органические примеси
must
yeasts
enzyme
fermented
wash
organic admixtures
 
Description Досліджено вплив комплексних ферментних препаратів (ФП) на ступінь біоконверсію біополімерів зернової сировини. Наведені хіміко-технологічні показники зрілих бражок, отриманих із використанням комплексів ФП селективної дії і стабілізатора активності ферментів іонів Са++. Із використанням різних ферментів при рН 3,6 – 4,5 в бражних дистилятах зменшується вміст естерів на 15 %, вищих спиртів і органічних кислот на 6 і 43 % відповідно.
Исследовано влияние комплексных ферментных препаратов (ФП) на степень биоконверсии биополимеров зернового сырья. Приведенные химико-технологические показатели зрелых бражок, полученных с использованием комплексов ФП селективного действия и стабилизатора активности ферментов ионов Са + +. С использованием различных ферментов при рН 3,6 - 4,5 в бражного дистиллятах уменьшается содержание эфиров на 15%, высших спиртов и органических кислот на 6 и 43% соответственно.
The influence of complex enzymes (AF) on the degree of bioconversion biopolymers grain materials. These chemical and technological parameters of mature brazhok obtained using complexes AF selective action of enzymes and stabilizer Ca + +. With the use of different enzymes at pH 3.6 - 4.5 in wassail distillates content decreases by 15% esters, higher alcohols and organic acids by 6 and 43%, respectively.
 
Date 2012-02-06T15:16:15Z
2012-02-06T15:16:15Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/198
 
Language other