Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами
Структурообразователи для конфет с комбинированными корпусами Strukturoutvoryuvachi for sweets with combined buildings |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
гідроколоїд
гидроколлоид hydrocolloid бінарні суміші цукерки з комбінованими корпусами ко-екструзія бинарные смеси конфеты с комбинированными корпусами ко-экструзия binary mixtures candies with the combined corps co-extrusion |
|
Description |
Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов (желатин, низкометоксилированного пектина) и их смеси. For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined. |
|
Date |
2012-03-01T19:32:30Z
2012-03-01T19:32:30Z 2007 |
|
Identifier |
Оболкіна, В. І.
Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. — 2007. — № 10(338). — С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/372 |
|
Language |
uk_UK
|
|