Запис Детальніше

Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами
Структурообразователи для конфет с комбинированными корпусами
Strukturoutvoryuvachi for sweets with combined buildings
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
 
Subject гідроколоїд
гидроколлоид
hydrocolloid
бінарні суміші
цукерки з комбінованими корпусами
ко-екструзія
бинарные смеси
конфеты с комбинированными корпусами
ко-экструзия
binary mixtures
candies with the combined corps
co-extrusion
 
Description Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов (желатин, низкометоксилированного пектина) и их смеси.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.
 
Date 2012-03-01T19:32:30Z
2012-03-01T19:32:30Z
2007
 
Identifier Оболкіна, В. І. Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. — 2007. — № 10(338). — С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/372
 
Language uk_UK