Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
Новая технология кремово-сбивных конфет с использованием комбинированных структурообразователей New technology and cream churned chocolates using combined strukturoutvoryuvachiv |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
Гідроколоїд, бінарні суміші, цукерки з комбінованими корпусами, ко-екструзія.
Гидроколлоид, бинарные смеси, конфеты с комбинированными корпусами, ко-экструзия. Hydrocolloid, binary mixtures, candies with the combined corps, co-extrusion. |
|
Description |
Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов (желатин, низкометоксилированного пектина) и их смеси. For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined. |
|
Date |
2012-03-02T17:18:53Z
2012-03-02T17:18:53Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/377
|
|
Language |
uk_UK
|
|