Запис Детальніше

Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
Новая технология кремово-сбивных конфет с использованием комбинированных структурообразователей
New technology and cream churned chocolates using combined strukturoutvoryuvachiv
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
 
Subject Гідроколоїд, бінарні суміші, цукерки з комбінованими корпусами, ко-екструзія.
Гидроколлоид, бинарные смеси, конфеты с комбинированными корпусами, ко-экструзия.
Hydrocolloid, binary mixtures, candies with the combined corps, co-extrusion.
 
Description Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов (желатин, низкометоксилированного пектина) и их смеси.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.
 
Date 2012-03-02T17:18:53Z
2012-03-02T17:18:53Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/377
 
Language uk_UK