Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії
Научный подход к разработке технологии кремово-сбивных конфет с комбинированными корпусами, которые формируются методом ко-экструзии Scientific approach the development of rational technology of candies with the combined corps which are formed by the method of co-extrusion |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
Гідроколоїд, бінарні суміші, цукерки з комбінованими корпусами, ко-екструзія.
Гидроколлоид, бинарные смеси, конфеты с комбинированными корпусами, ко-экструзия. Hydrocolloid, binary mixtures, candies with the combined corps, co-extrusion. |
|
Description |
Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та сумішей: желатин – к-карагінан, желатин – LM пектин.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов и смесей: желатин – к-карагинана, желатин – LM пектин. For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin – k-carrageenan, gelatin – LM pectin have been determined. |
|
Date |
2012-03-03T04:52:25Z
2012-03-03T04:52:25Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/378
|
|
Language |
uk_UK
|
|