Запис Детальніше

Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії
Научный подход к разработке технологии кремово-сбивных конфет с комбинированными корпусами, которые формируются методом ко-экструзии
Scientific approach the development of rational technology of candies with the combined corps which are formed by the method of co-extrusion
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
 
Subject Гідроколоїд, бінарні суміші, цукерки з комбінованими корпусами, ко-екструзія.
Гидроколлоид, бинарные смеси, конфеты с комбинированными корпусами, ко-экструзия.
Hydrocolloid, binary mixtures, candies with the combined corps, co-extrusion.
 
Description Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та сумішей: желатин – к-карагінан, желатин – LM пектин.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов и смесей: желатин – к-карагинана, желатин – LM пектин.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin – k-carrageenan, gelatin – LM pectin have been determined.
 
Date 2012-03-03T04:52:25Z
2012-03-03T04:52:25Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/378
 
Language uk_UK