Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів
Использование активных сушеных дрожжей при производстве булочных изделий The use of active dried yeast in the production of bakery products |
|
Creator |
Білик, О. А.
Билык, Е. А. Bilyk, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Савчук, Н. І. Савчук, Н. И. Savchuk, N. |
|
Subject |
булочні вироби
активні сушені дріжджі прискорена технологія ферментний препарат булочные изделия активные сушеные дрожжи ускоренная технология ферментный препарат packers active dried yeast accelerated technology enzyme preparation |
|
Description |
Наведено огляд літератури щодо виробництва булочних виробів за прискореною технологією, досліджено якість активних сушених дріжджів, які представлені на ринку України. Визначено прискорення технологічного процесу та якість виробів при застосуванні активних сушених дріжджів та ферментного препарату Фунгаміл-Супер МА.
Представлен обзор литературы по производству булочных изделий по ускоренной технологии, исследовано качество активных сушеных дрожжей, которые представлены на рынке Украины. Определены ускорение технологического процесса и качество изделий при применении активных сушеных дрожжей и ферментного препарата Фунгамил-Супер МА. Provides an overview of the literature on production of bakery products on the accelerated technology, investigated the quality of active dry yeast, which are represented on the market of Ukraine. Defined acceleration of the technological process and product quality in the application of active dry yeast and enzymatic preparation Fungamil-Super MA. |
|
Date |
2012-03-09T20:08:05Z
2012-03-09T20:08:05Z 2005 |
|
Identifier |
Білик, О. А. Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів / О. А. Білик, В. І. Дробот , Н. І. Савчук // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. - № 1. – С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/413 |
|
Language |
uk_UK
|
|