Запис Детальніше

Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів
Использование активных сушеных дрожжей при производстве булочных изделий
The use of active dried yeast in the production of bakery products
 
Creator Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Савчук, Н. І.
Савчук, Н. И.
Savchuk, N.
 
Subject булочні вироби
активні сушені дріжджі
прискорена технологія
ферментний препарат
булочные изделия
активные сушеные дрожжи
ускоренная технология
ферментный препарат
packers
active dried yeast
accelerated technology
enzyme preparation
 
Description Наведено огляд літератури щодо виробництва булочних виробів за прискореною технологією, досліджено якість активних сушених дріжджів, які представлені на ринку України. Визначено прискорення технологічного процесу та якість виробів при застосуванні активних сушених дріжджів та ферментного препарату Фунгаміл-Супер МА.
Представлен обзор литературы по производству булочных изделий по ускоренной технологии, исследовано качество активных сушеных дрожжей, которые представлены на рынке Украины. Определены ускорение технологического процесса и качество изделий при применении активных сушеных дрожжей и ферментного препарата Фунгамил-Супер МА.
Provides an overview of the literature on production of bakery products on the accelerated technology, investigated the quality of active dry yeast, which are represented on the market of Ukraine. Defined acceleration of the technological process and product quality in the application of active dry yeast and enzymatic preparation Fungamil-Super MA.
 
Date 2012-03-09T20:08:05Z
2012-03-09T20:08:05Z
2005
 
Identifier Білик, О. А. Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів / О. А. Білик, В. І. Дробот , Н. І. Савчук // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. - № 1. – С. 31-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
 
Language uk_UK