Запис Детальніше

Біотехнологічні аспекти законодавчої бази держави щодо продуктів дитячого харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біотехнологічні аспекти законодавчої бази держави щодо продуктів дитячого харчування
Биотехнологические аспекты законодательной базы государства относительно продуктов десткого питания
Biotechnological aspects regulatory framework for the state of food children
 
Creator Arkhipova, G.
Troychenko, O.
Kvasha, O.
Архипова, Г. И.
Тройченко, А. В.
Кваша, О. Ю.
Архіпова, Г. І.
Тройченко, О. В.
Кваша, О. Ю.
 
Subject foods of child's food
продукты детского питания
продукти дитячого харчування
ферментные препараты
нормативная документация
микробиологические исследования
enzymic preparations
normative documentation
microbiological researches
ферментні препарати
нормативна документація
мікробіологічні дослідження
 
Description Manufacturers of children's food evade state registration documents for baby foods and the state registration of the products. Found that the use of enzymes of microbial origin may lead to a reduction factor of safety of children's food. Scientific research on ekobiotehnology evaluation of enzyme preparations used in the production of baby foods of plant origin.Производители детских продуктов питания уклоняются от государственной регистрации документов на продукты детского питания и государственной регистрации самих продуктов. Установлено, что использование ферментных препаратов микробного происхождения может привести к снижению фактора безопасности детских продуктов питания. Проведены научные исследования по екобиотехнологической оценке ферментных препаратов, используемых при производстве продуктов детского питания растительного происхождения.Виробники дитячих продуктів харчування ухиляються від державної реєстрації нормативних документів на продукти дитячого харчування і державної реєстрації самих продуктів, що вводить в оману споживача. Визначено, що використання ферментних препаратів мікробною походження може призвести до зниження фактору безпеки дитячих продуктів харчування. Проведені наукові дослідження щодо екобіотехнологічної оцінки ферментних препаратів, які використовуються під час виробництва продуктів дитячого харчування рослинного походження.
 
Date 2012-03-26T11:53:43Z
2012-03-26T11:53:43Z
2011
 
Identifier Архіпова, Г. І. Біотехнологічні аспекти законодавчої бази держави щодо продуктів дитячого харчування / Г. І. Архіпова, О. В. Тройченко, О. Ю. Кваша // Перспективи та напрями сучасної біотехнології : тези доповідей науково-практичного семінару. — К. : НАУ, 2011. — С. 160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/493
 
Language other