Біотехнологічні аспекти законодавчої бази держави щодо продуктів дитячого харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біотехнологічні аспекти законодавчої бази держави щодо продуктів дитячого харчування
Биотехнологические аспекты законодательной базы государства относительно продуктов десткого питания Biotechnological aspects regulatory framework for the state of food children |
|
Creator |
Arkhipova, G.
Troychenko, O. Kvasha, O. Архипова, Г. И. Тройченко, А. В. Кваша, О. Ю. Архіпова, Г. І. Тройченко, О. В. Кваша, О. Ю. |
|
Subject |
foods of child's food
продукты детского питания продукти дитячого харчування ферментные препараты нормативная документация микробиологические исследования enzymic preparations normative documentation microbiological researches ферментні препарати нормативна документація мікробіологічні дослідження |
|
Description |
Manufacturers of children's food evade state registration documents for baby foods and the state registration of the products. Found that the use of enzymes of microbial origin may lead to a reduction factor of safety of children's food. Scientific research on ekobiotehnology evaluation of enzyme preparations used in the production of baby foods of plant origin.Производители детских продуктов питания уклоняются от государственной регистрации документов на продукты детского питания и государственной регистрации самих продуктов. Установлено, что использование ферментных препаратов микробного происхождения может привести к снижению фактора безопасности детских продуктов питания. Проведены научные исследования по екобиотехнологической оценке ферментных препаратов, используемых при производстве продуктов детского питания растительного происхождения.Виробники дитячих продуктів харчування ухиляються від державної реєстрації нормативних документів на продукти дитячого харчування і державної реєстрації самих продуктів, що вводить в оману споживача. Визначено, що використання ферментних препаратів мікробною походження може призвести до зниження фактору безпеки дитячих продуктів харчування. Проведені наукові дослідження щодо екобіотехнологічної оцінки ферментних препаратів, які використовуються під час виробництва продуктів дитячого харчування рослинного походження.
|
|
Date |
2012-03-26T11:53:43Z
2012-03-26T11:53:43Z 2011 |
|
Identifier |
Архіпова, Г. І. Біотехнологічні аспекти законодавчої бази держави щодо продуктів дитячого харчування / Г. І. Архіпова, О. В. Тройченко, О. Ю. Кваша // Перспективи та напрями сучасної біотехнології : тези доповідей науково-практичного семінару. — К. : НАУ, 2011. — С. 160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/493 |
|
Language |
other
|
|