Запис Детальніше

Прянощі для нових сиркових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прянощі для нових сиркових виробів
Пряности для новых творожных изделий
Spices for new cottage cheese products
 
Creator Кузьмик, У. Г.
Ющенко, Н. М.
Кузьмик, У. Г.
Ющенко, Н. М.
Kuzmik, U.
Yuschenko, N.
 
Subject сиркові вироби
сир кисломолочний
композиції прянощів
творожные изделия
творог
композиции пряностей
cottage cheese products
cottage cheese
compositions of spices
 
Description Авторами розроблено склад композицій прянощів, що можуть використовуватись у складі рецептур сиркових виробів. Визначено активну кислотність модельних розчинів прянощів, ароматичне число та раціональну дозу введення, що становить від 2,75 до 11%. Дослідні дані дають підстави для висновку про можливість використання прянощів, що дасть змогу збагатити продукти комплексом біологічно активних речовин. Авторами разработан состав композиций пряностей, которые могут использоваться в составе рецептур творожных изделий. Определено активную кислотность модельных растворов пряностей, ароматическое число и рациональную дозу введения, которая составляет от 2,75 до 11%. Данные дают основания для вывода о возможности использования пряностей, что позволит обогатить продукты комплексом биологически активных веществ. Authors develop structure of compositions of spices which can be used as a part of compoundings of cottage cheese products. It is defined active acidity of modeling solutions of spices, aromatic number and a rational dose of introduction, which makes from 2,75 to 11 %. The data gives the grounds for a conclusion about possibility of use of spices that will allow to enrich products with a complex of biologically active substances.
 
Date 2012-03-26T15:01:04Z
2012-03-26T15:01:04Z
2011
 
Identifier Кузьмик, У. Г. Прянощі для нових сиркових виробів / У. Г. Кузьмик, Н. М. Ющенко // Продовольча індустрія. - 2011. - Вип. 6. - С. 23-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/512