Прянощі для нових сиркових виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Прянощі для нових сиркових виробів
Пряности для новых творожных изделий Spices for new cottage cheese products |
|
Creator |
Кузьмик, У. Г.
Ющенко, Н. М. Кузьмик, У. Г. Ющенко, Н. М. Kuzmik, U. Yuschenko, N. |
|
Subject |
сиркові вироби
сир кисломолочний композиції прянощів творожные изделия творог композиции пряностей cottage cheese products cottage cheese compositions of spices |
|
Description |
Авторами розроблено склад композицій прянощів, що можуть використовуватись у складі рецептур сиркових виробів. Визначено активну кислотність модельних розчинів прянощів, ароматичне число та раціональну дозу введення, що становить від 2,75 до 11%. Дослідні дані дають підстави для висновку про можливість використання прянощів, що дасть змогу збагатити продукти комплексом біологічно активних речовин. Авторами разработан состав композиций пряностей, которые могут использоваться в составе рецептур творожных изделий. Определено активную кислотность модельных растворов пряностей, ароматическое число и рациональную дозу введения, которая составляет от 2,75 до 11%. Данные дают основания для вывода о возможности использования пряностей, что позволит обогатить продукты комплексом биологически активных веществ. Authors develop structure of compositions of spices which can be used as a part of compoundings of cottage cheese products. It is defined active acidity of modeling solutions of spices, aromatic number and a rational dose of introduction, which makes from 2,75 to 11 %. The data gives the grounds for a conclusion about possibility of use of spices that will allow to enrich products with a complex of biologically active substances.
|
|
Date |
2012-03-26T15:01:04Z
2012-03-26T15:01:04Z 2011 |
|
Identifier |
Кузьмик, У. Г. Прянощі для нових сиркових виробів / У. Г. Кузьмик, Н. М. Ющенко // Продовольча індустрія. - 2011. - Вип. 6. - С. 23-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/512 |
|