Дослідження впливу умов культивування дріжджів на результати спиртового зброджування сусла із зерна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу умов культивування дріжджів на результати спиртового зброджування сусла із зерна
Исследование влияния условий культивирования дрожжей на результаты спиртового сбраживания сусла из зерна Research of influence of terms of cultivation of yeasts on results of spirit сбраживания of сусла from grain |
|
Creator |
Левандовський, Л. В.
Михайлів, А. П. Левандовский, Л. В. Михайлив, А. П. Levandovskiy, L. Mihayliv, A. |
|
Subject |
дріжджі
дрожжи, спиртовое сбраживание, концентрация сухих веществ, культивирование, несброженные углеводы, зрелая бражка, биосинтез спирта yeasts, alcohol fermentation, concentration of dry substainses, fermented wash, cultivation, biosintes of alcohol спиртове зброджування концентрація сухих речовин |
|
Description |
Експериментально установлена оптимальная концентрация сухих веществ (СВ) зернового сусла для культивирования спиртовых дрожжей, которая составляет 19%. Использование таких дрожжей в качестве засевных позволяет достигнуть наилучших результатов спиртового сбраживания сусла повышенной концентрации и создает условия для улучшения технологических, экономических и экологических показателей технологии спирта из зерна. Експериментально визначено оптимальну концентрацію сухих речовин (СР) зернового сусла для культивування спиртових дріжджів, яка становила 19%. Використання таких дріжджів у якості засівних дозволяє одержати найкращі результати спиртового зброджування сусла підвищеної концентрації СР та створює умови для поліпшення технологічних, економічних та екологічних показників технології спирту із зерна. By results of experiments was found an optimal concentration of dry substainses (DS) grain wort for the cultivation of alcohol yeasts, which was 19 %. Use of such yeasts as seed yeasts permit to have the best results of alcohol fermentation of wort with higher concentration of DS and creates conditions for the increase of technological, economical and ecological points of production of alcohol from grain. |
|
Date |
2012-03-26T19:04:59Z
2012-03-26T19:04:59Z 2011 |
|
Identifier |
Левандовський, Л. В. Дослідження впливу умов культивування дріжджів на результати спиртового зброджування сусла із
зерна / Л. В. Левандовський, А. П. Михайлів // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 9. - С. 50-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/524 |
|
Language |
other
|
|