Запис Детальніше

Мікробіологія харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія харчових виробництв
Микробиология пищевых производств
Microbiology of food production
 
Creator Пирог, Т. П.
Пирог, Т. П.
Pirog, T.
Решетняк, Л. Р.
Решетняк, Л. Р.
Reshetnyak, L.
Поводзинский, В. М.
Поводзинский, В. Н.
Грегірчак, Н. М.
Грегирчак, Н. Н.
Gregirchak, N.
Povodzinskiy, V.
 
Subject мікробіологія, прокаріоти, еукаріоти, харчові виробництва, систематика
микробиология, прокариоты, эукариоты, пищевые производства, систематика
 
Description Викладено історію розвитку мікробіології, будову клітин прокаріотів і еукаріотів, їх філогенетичну систематику, фізіологію росту, основні механізми обміну речовин і перетворення енергії. Наведені закономірності життєдіяльності мікроорганізмів, які використовуються в окремих харчових виробництвах. Показані джерела інфекції та основні контамінуючі мікроорганізми сировини, напівпродуктів та готової продукції.
Для студентів, магістрантів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців переробної та харчової промисловості.
Изложена история развития микробиологии, строение клеток прокаріот и эукариот, их филогенетическая систематика, физиология роста, основные механизмы обмена веществ и превращения энергии. Представлены закономерности жизнедеятельности микроорганизмов, использующихся в определенных пищевых производствах. Показаны источники инфекции и основные контаминирующие микроорганизмы сырья, полупродуктов и готовой продукции.
Для студентов, магистрантов, аспирантов и преподавателей высших учебных заведений, а также специалистов перерабатывающей и пищевой промышленности.
The history of microbiology, cell structure of prokaryotes and eukaryotes, their phylogeny systematics, physiology of growth, the basic mechanisms of metabolism and energy transformation are described. Patterns of vital activity of microorganisms used in some food industries are listed. The sources of infection and major microorganisms contaminating the raw materials, intermediate products and end-product, are characterized.
Intended for bachelor students, master students, postgraduates, academics, and specialists of processing and food industry.
 
Publisher Вінниця "Нова книга"
 
Date 2012-03-28T11:46:19Z
2012-03-28T11:46:19Z
2007
 
Type Book
 
Identifier 978-966-382-095-8
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/579
 
Language uk_UK