Запис Детальніше

Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіях
Энергетические ресурсы материальных потоков в пищевых технологиях
Energy resources of material flows in food technology
 
Creator Шевченко, О. Ю.
Шевченко, А. Ю.
Shevchenko, O. U.
Миколів, І. М.
Мыколив, И. М.
Mykoliv, I. M.
Романюк, А. М.
Романюк, А. М.
Romanyk, A.
Шевченко, А. О.
Шевченко, А. О.
Shevchenko, A. O.
 
Subject газова фаза
газовая фаза
gas phase
пружна система
осмотичний тиск
масообмін
енергетичний потенціал
інтенсифікація
упругая система
осмотическое давление
массообмен
энергетический потенциал
интенсификация
elastic system
osmotic pressure
mass transfer
energy potential
intensification
 
Description Проаналізовано можливість організованого використання енергії утворюваного в процесі бродіння СО2 для інтенсифікації масообмінних процесів та запропоновано відповідне конструктивне оформлення.
The possibility of organized energy generated in the process of fermentation CO2 for intensification masoobminnyh processes and suggests appropriate constructive design.
Проанализирована возможность организованного использования энергии создаваемого в процессе брожения СО2 для интенсификации массообменных процессов и предложено соответствующее конструктивное оформление.
 
Date 2012-03-29T14:02:39Z
2012-03-29T14:02:39Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Шевченко, О. Ю. Енергетичні ресурси матеріальних потоків в харчових технологіях / О. Ю. Шевченко, І. М. Миколів, А. М. Романюк, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10/11. - С. 308-312.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/607
 
Language other