Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіях
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіях
Энергетические ресурсы материальных потоков в пищевых технологиях Energy resources of material flows in food technology |
|
Creator |
Шевченко, О. Ю.
Шевченко, А. Ю. Shevchenko, O. U. Миколів, І. М. Мыколив, И. М. Mykoliv, I. M. Романюк, А. М. Романюк, А. М. Romanyk, A. Шевченко, А. О. Шевченко, А. О. Shevchenko, A. O. |
|
Subject |
газова фаза
газовая фаза gas phase пружна система осмотичний тиск масообмін енергетичний потенціал інтенсифікація упругая система осмотическое давление массообмен энергетический потенциал интенсификация elastic system osmotic pressure mass transfer energy potential intensification |
|
Description |
Проаналізовано можливість організованого використання енергії утворюваного в процесі бродіння СО2 для інтенсифікації масообмінних процесів та запропоновано відповідне конструктивне оформлення.
The possibility of organized energy generated in the process of fermentation CO2 for intensification masoobminnyh processes and suggests appropriate constructive design. Проанализирована возможность организованного использования энергии создаваемого в процессе брожения СО2 для интенсификации массообменных процессов и предложено соответствующее конструктивное оформление. |
|
Date |
2012-03-29T14:02:39Z
2012-03-29T14:02:39Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шевченко, О. Ю. Енергетичні ресурси матеріальних потоків в харчових технологіях / О. Ю. Шевченко, І. М. Миколів, А. М. Романюк, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10/11. - С. 308-312.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/607 |
|
Language |
other
|
|