Запис Детальніше

Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур
Технологические особенности создания конфет с использованием злаковых культур
Technological features of a candy with cereal crops
 
Creator Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Залевська, Н. О.
Залевская, Н. А.
Zalevska, N.
 
Subject гідроколоїд
гидроколлоид
hydrocolloid
екструдовані зерна
цукеркові маси
екструзія
экструдированные зерна
конфетные массы
экструзия
extruded corn
candies mass
extrusion
 
Description Створення раціональної технології нового асортименту цукерок з підвищеною харчовою та біологічною цінністю, зниженої калорійністю з додаванням екструдованих зерен злакових культур.
Создание рациональной технологии нового ассортимента конфет с повышенной пищевой и биологической ценностью, пониженной калорийности с добавлением экструдированных зерен злаковых культур.
Create a rational technology of the new range of chocolates with high nutritional and biological value, low calorie with added extruded grain cereals.
 
Date 2012-04-01T18:20:06Z
2012-04-01T18:20:06Z
2009
 
Identifier Оболкіна, В. І. Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Н. О. Залевська // Харчова наука і технологія. - 2009. - № 1(16). - С. 57-59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/649
 
Language uk_UK