Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур
Технологические особенности создания конфет с использованием злаковых культур Technological features of a candy with cereal crops |
|
Creator |
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Залевська, Н. О. Залевская, Н. А. Zalevska, N. |
|
Subject |
гідроколоїд
гидроколлоид hydrocolloid екструдовані зерна цукеркові маси екструзія экструдированные зерна конфетные массы экструзия extruded corn candies mass extrusion |
|
Description |
Створення раціональної технології нового асортименту цукерок з підвищеною харчовою та біологічною цінністю, зниженої калорійністю з додаванням екструдованих зерен злакових культур.
Создание рациональной технологии нового ассортимента конфет с повышенной пищевой и биологической ценностью, пониженной калорийности с добавлением экструдированных зерен злаковых культур. Create a rational technology of the new range of chocolates with high nutritional and biological value, low calorie with added extruded grain cereals. |
|
Date |
2012-04-01T18:20:06Z
2012-04-01T18:20:06Z 2009 |
|
Identifier |
Оболкіна, В. І. Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Н. О. Залевська // Харчова наука і технологія. - 2009. - № 1(16). - С. 57-59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/649 |
|
Language |
uk_UK
|
|