Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
Уже разработаны новые технологии кремово-сбивных конфет с использованием комбинированных структурообразователей Already developed new technologies and cream churned chocolates using combined structure formers |
|
Creator |
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
ко-екструзія
ко-экструзия co-extrusion гідроколоїд бінарні суміші цукерки з комбінованими корпусами гидроколлоид бинарные смеси конфеты с комбинированными корпусами hydrocolloid binary mixtures candies with the combined corps |
|
Description |
Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов (желатин, низкометоксилированного пектина) и их смеси. For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined. |
|
Date |
2012-04-01T18:25:20Z
2012-04-01T18:25:20Z 2009 |
|
Identifier |
Оболкіна, В. І. Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 2. - С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/650 |
|
Language |
uk_UK
|
|