Запис Детальніше

Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
Уже разработаны новые технологии кремово-сбивных конфет с использованием комбинированных структурообразователей
Already developed new technologies and cream churned chocolates using combined structure formers
 
Creator Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject ко-екструзія
ко-экструзия
co-extrusion
гідроколоїд
бінарні суміші
цукерки з комбінованими корпусами
гидроколлоид
бинарные смеси
конфеты с комбинированными корпусами
hydrocolloid
binary mixtures
candies with the combined corps
 
Description Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
Для создания определенных структур конфетных масс использованы комплексные смеси гидроколлоидов. Определены технологические свойства отдельных гидроколлоидов (желатин, низкометоксилированного пектина) и их смеси.
For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.
 
Date 2012-04-01T18:25:20Z
2012-04-01T18:25:20Z
2009
 
Identifier Оболкіна, В. І. Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 2. - С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/650
 
Language uk_UK