Запис Детальніше

Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна
Относительная влажность воздуха в размольном отделении мельзавода существенно влияет на качество муки
Air relative humidity in the grinding section of the flourmill does influence on the flour quality
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Ільчук, В. Б.
Ильчук, В. Б.
Ilchuk, V.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Харченко, Є. І.
Харченко, Е. И.
Harchenko, E.
 
Subject повітря
відносна вологість
усушка
зольність
борошно
воздух
относительная влажность
усушка
зольность
air
relative humidity
flour shrinkage
ash content
 
Description В статті наведено вплив відносної вологості повітря на показники якості борошна. Наведений порівняльний аналіз усушки борошна при різній відносній вологості повітря у виробничих приміщеннях млин заводу.
В статье приведено влияние относительной влажности воздуха на показатели качества муки. Приведен сравнительный анализ усушки муки при разной относительной влажности воздуха в производственных помещениях мельницы.
Influence of air relative humidity on the quality of the flour is shown in the article. A comparative analysis of shrinkage of flour for different relative humidity in the building of flourmill was done.
 
Date 2012-04-09T16:41:20Z
2012-04-09T16:41:20Z
2010
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна / О. І Шаповаленко, В. Б. Ільчук, А. В. Шаран, Є. І. Харченко // Зерно і хліб. - 2010. - № 1. - С. 41-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/791
 
Language uk_UK