Запис Детальніше

Використання спрямованих повітряних потоків у технології виробництва борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання спрямованих повітряних потоків у технології виробництва борошна
Использование направленных воздушных потоков в технологии производства муки
Directed air streams using in flourmilling technology
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Ільчук, В. Б.
Ильчук, В. Б.
Ilchuk, V.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Харченко, Є. І.
Харченко, Е. И.
Harchenko, E.
 
Subject борошно
спрямовані повітряні потоки
розмел
аспіраційні та пневмотранспортні установки
мука
направленные воздушные потоки
размол
аспирационные и пневмотранспортные установки
flour
directed air streams
grinding
aspiration and pneumatic conveying systems
 
Description В статті розглянуто розвиток технічних систем повторного використання повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок. Наведено середні показники зміни вологості продуктів помелу в залежності від пори року.
В статье рассмотрено развитие технических систем повторного использования воздуха аспирационных и пневмотранспортных установок. Приведены средние показатели изменения влажности продуктов помола в зависимости от времени года.
Development of the technical systems for recurrent using of air from pneumatic and aspiration systems was considered. The average data of changing the moisture of the grinding products was shown accordingly to the year seasons.
 
Date 2012-04-09T16:55:04Z
2012-04-09T16:55:04Z
2008
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Використання спрямованих повітряних потоків у технології виробництва борошна / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, А. В. Шаран, Є. І. Харченко // Зберігання і переробка зерна. – 2008. - №2. – С. 37-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/792
 
Language uk_UK