Запис Детальніше

Вплив стану навколишнього середовища на якість борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив стану навколишнього середовища на якість борошна
Влияние состояния окружающей среды на качество муки
Environmental influence on the flour quality
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Ільчук, В. Б.
Ильчук, В. Б.
Ilchuk, V.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Харченко, Є. І.
Харченко, Е. И.
Harchenko, E.
 
Subject борошно
спрямовані повітряні потоки
розмел
відносна вологість
повітря
мука
направленные воздушные потоки
размол
относительная влажность
воздух
flour
directed air streams
grinding
relative humidity
air
 
Description В статті наведено результати досліджень показників якості готової продукції (вологість, білість) борошномельного виробництва в теплий та холодний періоди року. Наведено коливання білості та вологості борошна та коливання вологості зерна в теплий та холодний періоди року.
В статье приведены результаты исследования показателей качества готовой продукции (влажность, белизна) мукомольного производства в теплый и холодный периоды года. Приведены колебания белизны и влажности муки и колебания влажности зерна в теплый и холодный периоды года.
The results of research of flourmilling finished products quality (moisture, color) in warm and cold season of the year was shown in the articles. The moisture and color fluctuation was shown in warm and cold seasons of the year.
 
Date 2012-04-09T17:23:14Z
2012-04-09T17:23:14Z
2009
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Вплив стану навколишнього середовища на якість борошна / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, А. В. Шаран, Є. І. Харченко // Зберігання і переробка зерна. - 2009. - № 4. - С. 29-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/793
 
Language uk_UK