Запис Детальніше

Характеристика стічних вод підприємств хлібопекарської галузі та рекомендована технологія їх очищення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика стічних вод підприємств хлібопекарської галузі та рекомендована технологія їх очищення
Характеристика сточных вод предприятий хлебопекарной отрасли и рекомендуемая технология их очистки
Description of waste water companies baking industryand technology of their treatment
 
Creator Семенова, О. І.
Левітіна, Н. В.
Бублієнко, Н. О.
Ткаченко, Т. Л.
Семенова, Е. И.
Левитина, Н. В.
Бублиенко, Н. А.
Ткаченко, Т. Л.
Semenova, O.
Levitina, N.
Bublienko, N.
Tkachenko, T.
 
Subject Стічні води, хімічне споживання кисню, завислі речовини, концентрація активного мулу, аеротенк.
Сточные воды, химическое потребление кислорода, взвешенные вещества, концентрация активного ила, аэротенки.
Waste water, chemical oxygen demand, suspended solids, the concentration of activated sludge aeration tanks.
 
Description Досліджено рівень забрудненості загальних стоків виробничих і побутових вод таких підприємств. Запропоновано для очищення стічних вод технологію, яка включає механічне, біологічне та хімічне очищення води. Визначення оптимальна концентрація активного мулу в аеротенку.
Исследован уровень загрязненности общих стоков производственных и бытовых вод таких предприятий. Предложено для очистки сточных вод технологию, которая включает механическую, биологическую и химическую очистку воды. Определение оптимальная концентрация активного ила в аэротенке.

The level of contamination of industrial and domestic waste watersbakery businesses. Proposed for wastewater treatment technology, which includes mechanical, biological and chemical water treatment.The optimum concentration of activated sludge in the aeration tank.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-04-10T18:07:48Z
2012-04-10T18:07:48Z
2006
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/825
 
Language other