Характеристика стічних вод підприємств хлібопекарської галузі та рекомендована технологія їх очищення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика стічних вод підприємств хлібопекарської галузі та рекомендована технологія їх очищення
Характеристика сточных вод предприятий хлебопекарной отрасли и рекомендуемая технология их очистки Description of waste water companies baking industryand technology of their treatment |
|
Creator |
Семенова, О. І.
Левітіна, Н. В. Бублієнко, Н. О. Ткаченко, Т. Л. Семенова, Е. И. Левитина, Н. В. Бублиенко, Н. А. Ткаченко, Т. Л. Semenova, O. Levitina, N. Bublienko, N. Tkachenko, T. |
|
Subject |
Стічні води, хімічне споживання кисню, завислі речовини, концентрація активного мулу, аеротенк.
Сточные воды, химическое потребление кислорода, взвешенные вещества, концентрация активного ила, аэротенки. Waste water, chemical oxygen demand, suspended solids, the concentration of activated sludge aeration tanks. |
|
Description |
Досліджено рівень забрудненості загальних стоків виробничих і побутових вод таких підприємств. Запропоновано для очищення стічних вод технологію, яка включає механічне, біологічне та хімічне очищення води. Визначення оптимальна концентрація активного мулу в аеротенку. Исследован уровень загрязненности общих стоков производственных и бытовых вод таких предприятий. Предложено для очистки сточных вод технологию, которая включает механическую, биологическую и химическую очистку воды. Определение оптимальная концентрация активного ила в аэротенке. The level of contamination of industrial and domestic waste watersbakery businesses. Proposed for wastewater treatment technology, which includes mechanical, biological and chemical water treatment.The optimum concentration of activated sludge in the aeration tank. |
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2012-04-10T18:07:48Z
2012-04-10T18:07:48Z 2006 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/825
|
|
Language |
other
|
|