Запис Детальніше

Оцінка конкурентоспроможності жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка конкурентоспроможності жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямування
Оценка конкурентоспособности жиросодержащего отделочного полуфабриката – глазури антианемического назначения
Comparative evaluation of fat-containing ornamentation semi-finished product - antianemic glaze
 
Creator Гавриш, А. В.
Євлаш, В. В.
Круглова, О. А.
Нєміріч, О. В.
Havrysh, A.
Yevlash, V.
Kruglova, O.
Niemirich, O.
Гавриш, А. В.
Евлаш, В. В.
Немирич, А. В.
 
Subject Жировмісний оздоблювальний напівфабрикат, глазурована продукція, коефіцієнт конкурентоспроможності.
Жиросодержащих отделочный полуфабрикат, продукция глазированная, коэффициент конкурентоспособности.
Fat-containing ornamentation semi-finished product, glazed products, competitive factor.
 
Description У статті наведено результати оцінки конкурентоспроможності та доцільності впровадження у виробництво глазурованої продукції антианемічного спрямування. В статье приведены результаты оценки конкурентоспособности и целесообразности внедрения в производство глазированной продукции антианемического направления. In the article the results of comparative evaluation and feasibility of incorporation the antianemic glazed products in the production are presented.
 
Publisher ДонНУЕТ
 
Date 2012-04-16T19:55:08Z
2012-04-16T19:55:08Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/881
 
Language uk_UK
 
Relation Вип. 26;