Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
Исследование структурно-механических свойств эмульсий для пряников с использованием ржано-солодового экстракта Investigation of structural and mechanical properties of emulsions for cakes with rye-malt extract |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Ігнатченко, Д. Ю. Прокопенко, А. Д. Ковалевська, Є. І. Дробот, В. І. Игнатченко, Д. Ю. Прокопенко, А. Д. Ковалевская, Е. И. Drobot, V. Ignatchenko, D. Prokopenko, A. Kovalevska, E. |
|
Subject |
емульсії
эмульсии emulsions структурно-механічні властивості реологічні криві в’язкість гранична напруга зсуву житньо-солодовий екстракт вологість температура емульсії тиксотропія структурно-механические свойства реологические кривые вязкость предельное напряжение сдвига ржано-солодовый экстракт влажность температура эмульсии тиксотропия structural and mechanical properties rheological curves viscosity boundary shear stress rye malt extract moisture temperature emulsion tyksotropiya |
|
Description |
Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту. Исследованы структурно-механические свойства эмульсий для заварных пряников с использованием ржаной солодового экстракта. The structural and mechanical properties of emulsions for custard cakes with rye-malt extract. |
|
Date |
2012-04-26T14:07:22Z
2012-04-26T14:07:22Z 2012 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту / В. І. Дробот, Д. Ю. Ігнатченко, Є. І. Ковалевська, А. Д. Прокопенко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 24. - С. 60-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1016 |
|
Language |
other
|
|