Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
Исследование структурно-механических свойств эмульсий для пряников с использованием ржано-солодового экстракта
Investigation of structural and mechanical properties of emulsions for cakes with rye-malt extract
 
Creator Дробот, В. И.
Ігнатченко, Д. Ю.
Прокопенко, А. Д.
Ковалевська, Є. І.
Дробот, В. І.
Игнатченко, Д. Ю.
Прокопенко, А. Д.
Ковалевская, Е. И.
Drobot, V.
Ignatchenko, D.
Prokopenko, A.
Kovalevska, E.
 
Subject емульсії
эмульсии
emulsions
структурно-механічні властивості
реологічні криві
в’язкість
гранична напруга зсуву
житньо-солодовий екстракт
вологість
температура емульсії
тиксотропія
структурно-механические свойства
реологические кривые
вязкость
предельное напряжение сдвига
ржано-солодовый экстракт
влажность
температура эмульсии
тиксотропия
structural and mechanical properties
rheological curves
viscosity
boundary shear stress
rye
malt extract
moisture
temperature emulsion tyksotropiya
 
Description Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.
Исследованы структурно-механические свойства эмульсий для заварных пряников с использованием ржаной солодового экстракта.
The structural and mechanical properties of emulsions for custard cakes with rye-malt extract.
 
Date 2012-04-26T14:07:22Z
2012-04-26T14:07:22Z
2012
 
Identifier Дробот, В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту / В. І. Дробот, Д. Ю. Ігнатченко, Є. І. Ковалевська, А. Д. Прокопенко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 24. - С. 60-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1016
 
Language other