Запис Детальніше

Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць
Исследование влияния гидротермической обработки и использования вкусовых добавок на процесс сушки грибов шампиньонов
Research of the influence of the hydrotermal treatment and taste additives on the drying process of Agaricus bisporus mushrooms
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Сергеєв, А. Д.
Сергеев, А. Д.
Sergeev, A.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
 
Subject печериці
шампиньоны
agaricus bisporus mushrooms
напівфабрикати з грибів
гідротермічне оброблення
сушіння
полуфабрикаты с грибов
гидротермическая обработка
сушка
hydrothermal treatment
drying
 
Description Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.
Исследовано и научно обосновано влияние гидротермической обработки и использования вкусовых добавок на кинетику сушки шампиньонов и их полуфабрикатов.
The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
 
Date 2012-05-01T04:17:30Z
2012-05-01T04:17:30Z
2012
 
Identifier Зінченко, І. М. Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергеєв, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 137-140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1040
 
Source ready-to-cook products of mushrooms
 
Language uk_UK