Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць
Исследование влияния гидротермической обработки и использования вкусовых добавок на процесс сушки грибов шампиньонов Research of the influence of the hydrotermal treatment and taste additives on the drying process of Agaricus bisporus mushrooms |
|
Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Сергеєв, А. Д. Сергеев, А. Д. Sergeev, A. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. |
|
Subject |
печериці
шампиньоны agaricus bisporus mushrooms напівфабрикати з грибів гідротермічне оброблення сушіння полуфабрикаты с грибов гидротермическая обработка сушка hydrothermal treatment drying |
|
Description |
Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.
Исследовано и научно обосновано влияние гидротермической обработки и использования вкусовых добавок на кинетику сушки шампиньонов и их полуфабрикатов. The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated. |
|
Date |
2012-05-01T04:17:30Z
2012-05-01T04:17:30Z 2012 |
|
Identifier |
Зінченко, І. М. Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергеєв, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 137-140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1040 |
|
Source |
ready-to-cook products of mushrooms
|
|
Language |
uk_UK
|
|