Запис Детальніше

Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива
Замена в булочных изделиях всего сахара мальтозной патокой возможна
Substitution in the рackers all sugar maltose treacle available
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
Таланов, О. Б.
Таланов, А. Б.
Talanov, O.
 
Subject мальтозна патока
мальтозная патока,
maltose treacle
цукор
тісто
бродіння
об’єм хліба
черствіння
сахар
тесто
брожение
объем хлеба
черствение
sugar
dough
fermentation
volume of bread
hardened
 
Description В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.
В материалах статьи рассматривается возможность использования мальтозной патоки в производстве булочных изделий для замены сахара. Положительные результаты исследований влияния патоки на показатели технологического процесса и качество готовых изделий позволили установить целесообразность использования мальтозной патоки в производстве булочных изделий вместо сахара.
In the article the materials ability to use maltose treacle in the production of bakery products to replace sugar. Positive results of influence of treacle on theperformance of the process and quality of finished products to install the feasibility of using maltose treacle in the production of bakery products instead of sugar.
 
Date 2012-05-04T14:32:42Z
2012-05-04T14:32:42Z
2007
 
Identifier Дробот, В. І. Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива / В. І. Дробот, Л. І. Удворгелі, Ю. В. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2007. – №1. – С. 15 - 17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1052
 
Language uk_UK