Запис Детальніше

Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру
Глюкозно-фруктозный сироп – перспективный натуральный заменитель сахара
Glucose-fructose syrup - a promising natural sweetener
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Удворгелі, Л. І.
Удворгели, Л. И.
Udvorgeli, L.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
Таланов, О. Б.
Таланов, А. Б.
Talanov, O.
 
Subject глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
цукор
тісто
бродіння
об’єм хліба
черствіння
сахар
тесто
брожение
объем хлеба
черствение
sugar
dough
fermentation
volume of bread
hardened
 
Description В матеріалах статті розглянуто можливість використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень дозволили встановити доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів замість цукру.
В материалах статье рассматривается возможность использованияглюкозно-фруктозного сиропа в производстве булочных изделий для замены сахара. Положительные результаты исследований позволили установить целесообразность использования глюкозно-фруктозного сиропа в производстве булочных изделий вместо сахара.
In the article the materials the use of glucose-fructose syrup in the production ofbakery products to replace sugar. Positive results of the research allowed to determine the feasibility of using glucose-fructose syrup in the production of bakeryproducts instead of sugar.
 
Date 2012-05-10T14:53:53Z
2012-05-10T14:53:53Z
2006
 
Identifier Дробот, В. І. Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру [Текст] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі, Ю. В. Бондаренко, О. Б. Таланов // Хранение и переработка зерна. - 2006. - №9. - С. 38-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1056
 
Language uk_UK