Сублімаційне сушіння збагаченого мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сублімаційне сушіння збагаченого мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавок
Сублимационная сушка обогащенного микроэлементами зерна для получения пищевых биодобавок Freeze-dried enriched micronutrients grain for food dietary supplements |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Миколів, Т. І. Симахина, Г. А. Simakhina, G. Мыколив, Т. И. Mykoliv, T. |
|
Subject |
мікроелементи
сублімаційне сушіння збагачення харчових продуктів рослинна сировина микроэлементы micronutrients сублимационной сушки freeze-drying обогащение пищевых продуктов fortification of food растительное сырье plantstuff |
|
Description |
Фізіологічний вплив біодобавки з пророщеного зерна на організм людини визначається комплексною дією мікроелементів, вітамінів, амінокислот та інших компонентів рослинного походження, що входять до її складу. Майбутнє належить комбінованим високоефективним технологічним процесам на основі використання низьких температур з щадними впливами на біокомпоненти вихідної сировини, що забезпечує їх максимальне збереження і отримання готових продуктів підвищеної біологічної цінності.
Physiological effects of sprouted grain supplements on the human body is determined by a complex effect of trace elements, vitamins, amino acids and other components of plant origin that make up its membership. The future belongs combined technological processes based on the use of low temperatures with gentle effects on biocomponents raw material that ensures their maximum storage and a finished product of high biological value. Физиологическое воздействие биодобавки с пророщенного зерна на организм человека определяется комплексным действием микроэлементов, витаминов, аминокислот и других компонентов растительного происхождения, входящих в ее состав. Будущее принадлежит комбинированным высокоэффективным технологическим процессам на основе использования низких температур щадящими воздействиями на биокомпоненты исходного сырья, что обеспечивает их максимальную сохранность и получение готовых продуктов повышенной биологической ценности. |
|
Date |
2012-06-07T06:35:22Z
2012-06-07T06:35:22Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Сублімаційне сушіння збагаченого
мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавок / Г.
О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Проблеми енергоефективності та якості в
процесах сушіння харчової сировини : всеукр. наук.-практ. конф., 3 – 4
листоп. 2011 р. – Х. : ХДУХТ, 2011. – С. 86 –87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1219 |
|
Language |
uk_UK
|
|