Запис Детальніше

Сублімаційне сушіння збагаченого мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сублімаційне сушіння збагаченого мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавок
Сублимационная сушка обогащенного микроэлементами зерна для получения пищевых биодобавок
Freeze-dried enriched micronutrients grain for food dietary supplements
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Миколів, Т. І.
Симахина, Г. А.
Simakhina, G.
Мыколив, Т. И.
Mykoliv, T.
 
Subject мікроелементи
сублімаційне сушіння
збагачення харчових продуктів
рослинна сировина
микроэлементы
micronutrients
сублимационной сушки
freeze-drying
обогащение пищевых продуктов
fortification of food
растительное сырье
plantstuff
 
Description Фізіологічний вплив біодобавки з пророщеного зерна на організм людини визначається комплексною дією мікроелементів, вітамінів, амінокислот та інших компонентів рослинного походження, що входять до її складу. Майбутнє належить комбінованим високоефективним технологічним процесам на основі використання низьких температур з щадними впливами на біокомпоненти вихідної сировини, що забезпечує їх максимальне збереження і отримання готових продуктів підвищеної біологічної цінності.
Physiological effects of sprouted grain supplements on the human body is determined by a complex effect of trace elements, vitamins, amino acids and other components of plant origin that make up its membership. The future belongs combined technological processes based on the use of low temperatures with gentle effects on biocomponents raw material that ensures their maximum storage and a finished product of high biological value.
Физиологическое воздействие биодобавки с пророщенного зерна на организм человека определяется комплексным действием микроэлементов, витаминов, аминокислот и других компонентов растительного происхождения, входящих в ее состав. Будущее принадлежит комбинированным высокоэффективным технологическим процессам на основе использования низких температур щадящими воздействиями на биокомпоненты исходного сырья, что обеспечивает их максимальную сохранность и получение готовых продуктов повышенной биологической ценности.
 
Date 2012-06-07T06:35:22Z
2012-06-07T06:35:22Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Сублімаційне сушіння збагаченого мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавок / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : всеукр. наук.-практ. конф., 3 – 4 листоп. 2011 р. – Х. : ХДУХТ, 2011. – С. 86 –87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1219
 
Language uk_UK