Использование обогажчённого микроелементами зерна для получения функциональных продуктов питания
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование обогажчённого микроелементами зерна для получения функциональных продуктов питания
Use obogazhchennogo microelements grain for functional foods Використання обогажченного мікроєлементи зерна для отримання функціональних продуктів харчування |
|
Creator |
Simakhina, G.
Mykoliv, T. Сімахіна, Г. О. Симахина, Г. А. Миколів, Т. І. Мыколив, Т. И. |
|
Subject |
микроэлементы
обогащение зерновые культуры оздоровительное питание мікроелементи збагачення зернові культури оздоровче харчування microelements enrichment crops healthy nutrition |
|
Description |
Охарактеризовано рационы питания населения Украины с позиции недостаточности микронутриентов. Профилактику и лечение микроэлементного дефицита в рационах предлагается осуществлять путем создания продуктов на зерновой основе, обогащенных микроэлементами. Насыщение зерна минеральными элементами происходит из искусственных питательных сред – растворов солей металлов, которые принимают участие в ферментативных реакциях во время проращивания зерновых.Characterized by the diet of the population of Ukraine with the position of micronutrient. Prevention and treatment of trace element deficiency in the diets offered by creating a corn-based products enriched with micronutrients. Saturation of grain mineral elements are made of artificial culture media - metal salt solutions that are involved in enzymatic reactions during the germination of cereal.Охарактеризовано раціони харчування населення України з позиції недостатності мікронутрієнтів. Профілактику та лікування мікроелементного дефіциту в раціонах пропонується здійснювати шляхом створення продуктів на зерновій основі, збагачених мікроелементами. Насичення зерна мінеральними елементами відбувається з штучних поживних середовищ - розчинів солей металів, які беруть участь у ферментативних реакціях під час пророщування зернових.
|
|
Date |
2012-06-07T06:41:31Z
2012-06-07T06:41:31Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Симахина, Г. А. Использование обогажчённого микроелементами зерна для получения функциональных продуктов питания / Г. А.Симахин, Т. И.Мыколив // Научно-prakticheskiy центр НАН Беларуси по продовольствию. - 2011. - С. 319
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1220 |
|
Language |
other
|
|