Запис Детальніше

Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
Исследование влияния разных технологических факторов на качество эмульсий для пряников с использованием ржано-солодового экстракта
Research of influence of different technological factors on quality of emulsions for cakes with the use of rye-malt extract
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Ігнатченко, Д. Ю.
Игнатченко, Д. Ю.
Ignatchenko, D.
Прокопенко, А. Д.
Прокопенко, А. Д.
Prokopenko, A.
 
Subject Емульсії, дисперсність, стійкість до розшарування, житньо-солодовий екстракт, вологість, температура емульсії.
Эмульсии, дисперсность, стойкость к расслоению, ржано-солодовый экстракт, влажность, температура эмульсии.
Emulsions, dispersiveness, resistance stratification, rye malt extract, moisture content, temperature of emulsion.
 
Description Досліджено вплив житньо-солодового екстракту, тривалості диспергування і масової частки вологи в емульсії на дисперсність емульсій для заварних пряників і їх стійкість до розшарування. Розроблено оптимальний технологічний режим приготування емульсій з використанням житньо-солодового екстракту.
Исследовано влияние ржано-солодового экстракта, длительности диспергирования и массовой части влаги в эмульсии на дисперсность эмульсий для заварных пряников и их стойкость к расслоению. Разработан оптимальный технологический режим приготовления эмульсий с использованием ржано-солодового экстракта.
Influence of a rye malt extract, duration of dispergation and moisture content in emulsion on dispersiveness of the emulsions for scalded gingerbread and their resistance stratification have been investigated. The optimum technological mode of preparation of emulsions with use of a rye malt extract is developed.
 
Date 2012-06-10T12:27:01Z
2012-06-10T12:27:01Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1276
 
Language uk_UK