Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів
Некоторые аспекты формирования фенольного комплекса розовых столовых виноматериалов Some aspects of formation phenolic complex of rose table winematerials |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. Тенетка, А. І. Тенетка, А. И. Tenetka, A. |
|
Subject |
рожеві виноматеріали
розовые виноматериалы rose winematerials антиоксиданти аскорбінова кислота танін галловий глютатіон фенольний комплекс фенолкислоти антоціани кверцетин катехіни антиоксиданты аскорбиновая кислота танин галловый глютатион фенольный комплекс фенолкислоты антоцианы кверцетин катехины antioxidants ascorbic acid gallic tannins glutathione phenolic complex phenolic acids anthocyanins quercetin catechins |
|
Description |
Досліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів. Методом ВЕРХ визначено якісний та кількісний склад фенольних компонентів у виноматеріалах виготовлених з сортів винограду Піно Нуар та Каберне-Совіньон за різними технологічними схемами, в тому числі з додавання антиоксидантів.
Исследовано влияние препаратов восстановительного действия на формирование фенольного комплекса розовых столовых виноматериалов. Методом ВЭЖХ определен качественный и количественный состав фенольных компонентов в виноматериалах, изготовленных из сортов винограда Пино Нуар и Каберне-Совиньон по различным технологическим схемам, в том числе с добавлением антиоксидантов. Investigated the effect of addition reduction actions preparations on the formation phenolic complex of rose table winematerial. Determined by HPLC qualitative and quantitative composition of phenolic components in winematerials, made from grape varieties Pinot Noir and Cabernet Sauvignon on the different technological schemes and using the antioxidants. |
|
Date |
2012-06-11T11:09:12Z
2012-06-11T11:09:12Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білько, М. В. Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів / М. В. Білько, А. І. Тенетка// Журн. «Напитки. Технологии. Инновации» - 2012. - №4(09). - С. 56-59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1298 |
|
Language |
other
|
|