Запис Детальніше

Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів
Некоторые аспекты формирования фенольного комплекса розовых столовых виноматериалов
Some aspects of formation phenolic complex of rose table winematerials
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Тенетка, А. І.
Тенетка, А. И.
Tenetka, A.
 
Subject рожеві виноматеріали
розовые виноматериалы
rose winematerials
антиоксиданти
аскорбінова кислота
танін галловий
глютатіон
фенольний комплекс
фенолкислоти
антоціани
кверцетин
катехіни
антиоксиданты
аскорбиновая кислота
танин галловый
глютатион
фенольный комплекс
фенолкислоты
антоцианы
кверцетин
катехины
antioxidants
ascorbic acid
gallic tannins
glutathione
phenolic complex
phenolic acids
anthocyanins
quercetin
catechins
 
Description Досліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів. Методом ВЕРХ визначено якісний та кількісний склад фенольних компонентів у виноматеріалах виготовлених з сортів винограду Піно Нуар та Каберне-Совіньон за різними технологічними схемами, в тому числі з додавання антиоксидантів.
Исследовано влияние препаратов восстановительного действия на формирование фенольного комплекса розовых столовых виноматериалов. Методом ВЭЖХ определен качественный и количественный состав фенольных компонентов в виноматериалах, изготовленных из сортов винограда Пино Нуар и Каберне-Совиньон по различным технологическим схемам, в том числе с добавлением антиоксидантов.
Investigated the effect of addition reduction actions preparations on the formation phenolic complex of rose table winematerial. Determined by HPLC qualitative and quantitative composition of phenolic components in winematerials, made from grape varieties Pinot Noir and Cabernet Sauvignon on the different technological schemes and using the antioxidants.
 
Date 2012-06-11T11:09:12Z
2012-06-11T11:09:12Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Білько, М. В. Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів / М. В. Білько, А. І. Тенетка// Журн. «Напитки. Технологии. Инновации» - 2012. - №4(09). - С. 56-59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1298
 
Language other