Запис Детальніше

Управління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалів
Управление окислительно-востановительными процессами при изготовлении розовых столовых виноматериалов
Control of redox processes in manufacturing pink table winematerials
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Тенетка, А. І.
Тенетка, А. И.
Tenetka, A.
Бабич, І. М.
Бабич, И. М.
Babich, I.
Скорченко, М. В.
Скорченко, М. В.
Scorchenko, M.
 
Subject антиоксиданти
антиоксиданты
antioxidants
глютатіон дріжджів
аскорбінова кислота
танін галловий
ОВ-процеси
рожеві виноматеріали
глютатион дрожжей
аскорбиновая кислота
танин галловый
ОВ-процессы
розовые виноматериалы
glutathione of yeast
ascorbic acid
gallic tannins
redox processes
pink winematerials
 
Description Досліджений вплив вибору сортів винограду, прийомів його переробки та внесення антиоксидантів на формування різних відтінків рожевих столових виноматеріалів. Доведена можливість регулювання окисно-відновними процесами за допомогою внесення препаратів відновної дії.
Исследовано влияние выбора сортов винограда, приемов его переработки и внесения антиоксидантов на формирование различных оттенков розовых столовых виноматериалов. Доказана возможность регулирования окислительно-восстановительными процессами посредством внесения препаратов восстановительного действия.
Influence of grape varieties, methods of its processing and add of antioxidants on the formation various shades of rose table wine. The possibility of regulation of redox processes by adding reduction actions preparations.
 
Date 2012-06-11T11:57:53Z
2012-06-11T11:57:53Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1302
 
Language other