Запис Детальніше

Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок
Влияние нетрадиционного сырья на технологию гранулирования пшеничных отрубей
Measurable effect of non-traditional raw materials at technology to granulate siftings of wheat
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Євтушенко, О. О.
Евтушенко, О. А.
Yevtushenko, O.
Почеп, В. А.
Почеп, В. А.
Pochep, V.
 
Subject гранулювання
ефективність процесу
параметри процесу
сухий і вологий спосіб
нетрадиційна сировина
пивна дробина
висівки пшеничні
продуктивність
гранулирование
эффективность процесса
параметры процесса
сухой и влажный способ
нетрадиционное сырьё
пивная дробина
отруби пшеничные
продуктивность
to granulate
efficiency of processing
parameters of processing
dry and moist method
non-traditional raw materials
beer grain of small shot
siftings of wheat
productivity
 
Description Гранулювання є складним фізико-механичним процесом.
Конструктивні, кінематичні і технологічні параметри впливають на ефективність роботи обладнання. Існує два види гранулювання – сухе і вологе.
Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0 %. Кількість введення пивної дробини – 8 %. В статті наведено результати гранулювання сумішей та їх аналіз. Гранулирование есть сложным физико-механическим процессом. Конструктивные, кинематические и технологические параметры влияют на эффективность работы оборудования. Существует два вида гранулирования – сухой и влажный.
Исследовано влияние нетрадиционного сырья на гранулирование пшеничных отрубей. Рекомендуемая влажность смеси – 16,0 %. Количество введения пивной дробины – 8 %. В статье показаны результаты гранулирования смесей и их анализ. Technology to granulate is complex physical and mechanical processing. Constructional, kinematical and technological parameters have an influence on efficiency of functioning equipment. There are two kinds of granulation – dry and moist. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate siftings of wheat. Introduced humidity composition – 16,0 %. Quantity introduction beer grain of small shot – 8 %. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis.
 
Date 2012-06-12T19:27:07Z
2012-06-12T19:27:07Z
2009
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок / О. І. Шаповаленко, А. В. Шаран, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 4(118). – С. 56-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1343
 
Language uk_UK