Збагачуйте гранульовані комбікорми для кролів овочевими ароматизованими добавками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Збагачуйте гранульовані комбікорми для кролів овочевими ароматизованими добавками
Обогащайте гранулированные комбикорма для кролей овощными ароматизированными добавками Enrich granulated stern for crawls vegetable aromatic additive |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Євтушенко, О. О. Евтушенко, О. А. Yevtushenko, O. Почеп, В. А. Почеп, В. А. Pochep, V. |
|
Subject |
натуральні добавки
натуральные добавки natural additives зерно кролі протеїн жир крохмаль клітковина морква картопля сушіння хімічний склад овочевий сік запах гранули технологічна схема кроли протеин крахмал клетчатка морковь картошка сушение химический состав овощной сок гранулы технологическая схема grain crawls protein fat starch cellulose carrot potatoes drying chemical composition vegetable juice aroma granules technological scheme |
|
Description |
З сирих овочів виробляють кормове борошно, проте сушінні овочів є витратним процесом. Їх вологість становить 80 %. Тому запропоновано вилучити сік, а сировина подрібниться автоматично. Натуральні овочеві соки є природними джерелами ароматів. Овочеві вичавки подрібнювали та просіювали. Кількість введення була 10 %. Виробництво корму включає пресування продукту, охолодження, сушіння, просіювання. Параметри пресування: вологість суміші - 15,5…17,0 %; температура гранул -60…80 ˚С, діаметр отворів матриці - 4 мм. Досягнуто збереження енергії, поживних речовин. Из сырых овощей производят кормовую муку, но сушение овощей есть затратным процессом. Их влажность составляет 80 %. Поэтому предложено извлекать сок, а сырьё измельчится автоматически. Натуральные овощные соки это природные источники ароматов. Овощной жмых измельчали и просеивали. Количество введения была 10 %. Производство корма состоит из прессования продукта, охлаждения, сушения, просеивания. Параметры прессования: влажность смеси - 15,5…17,0 %; температура гранул -60…80 ˚С, диаметр отверстий матрицы - 4 мм. Достигли сохранение энергии, питательных веществ. From raw vegetables produce stern flour, but drying vegetables is the cost process. Their moisture is 80 %. So it is offered to extract juice, other than raw material is break automatically. Natural vegetable juice is natural sources of aroma. The vegetable жмых reduced and sifted. The Quantity of the introduction was 10 %. Production stern consists of pressing the product, cooling, drying, sifting. The parameters of the pressing: moisture mixture - 15,5…17,0 %; the temperature of the granules -60…80 ˚С, diameter hole matrixes - 4 mm. Reached the preservation to energy, nutrients. |
|
Date |
2012-06-12T19:46:02Z
2012-06-12T19:46:02Z 2010 |
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Збагачуйте гранульовані комбікорми для кролів овочевими ароматизованими добавками / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Зерно і хліб. – 2010. - № 4. – С. 44 – 45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1345 |
|
Language |
uk_UK
|
|