Запис Детальніше

Інгредієнти для виробництва морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інгредієнти для виробництва морозива
Ингредиенты для производства мороженого
Ingredients for ice cream production
 
Creator Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н.
Rybak, O.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Рябоштан, О. М.
Рябоштан, О. Н.
Ryaboshtan, O
 
Subject морозиво
формування структури морозива
стабілізаційні системи
мороженое
формирование структуры мороженого
стабилизационные системы
ice-cream
ice cream structure conformation
stabilization systems
 
Description В статті проаналізовано сучасний ринок стабілізаційних систем, які використовуються у виробництві морозива. Досліджено вплив нових стабілізаторів на формування структури морозива.
В статье проанализирован современный рынок стабилизационных систем, используемых в производстве мороженого. Исследовано влияние новых стабилизаторов на формирование структуры мороженого.
The article is devoted to analysis of ice-cream stabilization systems. It has been investigated the influence of new stabilizers on ice cream structure conformation.
 
Date 2012-06-13T17:10:52Z
2012-06-13T17:10:52Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Рибак, О. М. Інгредієнти для виробництва морозива / О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук, О. М. Рябоштан // Продукты & ингредиенты. - К., 2008. - № 8. - С. 40-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1410
 
Language other