Інгредієнти для виробництва морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інгредієнти для виробництва морозива
Ингредиенты для производства мороженого Ingredients for ice cream production |
|
Creator |
Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н. Rybak, O. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Рябоштан, О. М. Рябоштан, О. Н. Ryaboshtan, O |
|
Subject |
морозиво
формування структури морозива стабілізаційні системи мороженое формирование структуры мороженого стабилизационные системы ice-cream ice cream structure conformation stabilization systems |
|
Description |
В статті проаналізовано сучасний ринок стабілізаційних систем, які використовуються у виробництві морозива. Досліджено вплив нових стабілізаторів на формування структури морозива.
В статье проанализирован современный рынок стабилизационных систем, используемых в производстве мороженого. Исследовано влияние новых стабилизаторов на формирование структуры мороженого. The article is devoted to analysis of ice-cream stabilization systems. It has been investigated the influence of new stabilizers on ice cream structure conformation. |
|
Date |
2012-06-13T17:10:52Z
2012-06-13T17:10:52Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рибак, О. М. Інгредієнти для виробництва морозива / О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук, О. М. Рябоштан // Продукты & ингредиенты. - К., 2008. - № 8. - С. 40-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1410 |
|
Language |
other
|
|