Запис Детальніше

Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації
Стабилизация спиртообразующей способности дрожжей при сбраживании сусла повышенной концентрации
Stabilization of alcohol-productive activity of yeasts during fementation of starch raw materials of high density
 
Creator Зубченко, В. С.
Зубченко, В. С.
Zubchenko, V.
Ткаченко, Л. В.
Ткаченко, Л. В.
Tkachenko, L.
Процан, Н. В.
Процан, Н. В.
Protsan, N.
 
Subject дріжджі
дрожжи
yeast
магнітні поле
крохмалевмісна сировина
спиртоутворююча здатність
магнитное поле
крахмалосодержащее сырье
спиртообразующая способность
magnetic field
starch raw materials
 
Description Досліджено вплив постійного магнітного поля крохмалевмісна сировина дріжджів Saccharomyces cerevisiae y-5010, які використовують при зброджуванні крохмалевмісної сировини. Визначено оптимальні значення та тривалість дії постійного магнітного поля для стабілізації спиртоутворюючої здатності дріжджів Saccharomyces cerevisiae y-5010 під час зброджування сусла підвищеної концентрації.
Проведены исследования влияния постоянного магнитного поля на спиртообразующую способность дрожей Saccharomyces cerevisiae y-5010, которые используют при сбраживании рахмалосодержащего сырья. Определены оптимальне значения и длительность воздействия постоянного
магнітного поля для стабилизации дрожей Saccharomyces cerevisiae y-5010 при сбраживании сусла повышенной концентрации.
The investigation of influence of the constant magnetic field on alcohol-productive activity of Saccharomyces cerevisiae y-5010 yeasts, which are used in the fermentation of starch raw aterials, were carried out. The optimum values of the constant magnetic field and duration of its effect for stabilization of alcohol-productive activity of Saccharomyces cerevisiae y-5010 yeasts in the process of fermentation of raw materials of high concentration, were determined.
 
Date 2012-06-14T08:59:52Z
2012-06-14T08:59:52Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Зубченко, В. С. Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації / В. С. Зубченко, Л. В. Ткаченко, Н. В. Процан // Харчова промисловість. – 2011. – № 10. – С. 194-197.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1447
 
Language other