Запис Детальніше

Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива
Овощное сирье как эмульгирующий компонент при производстве мороженого
Vegetable materials as emulsifying ingredients in the ice cream manufacture
 
Creator Згурський, А. В.
Згурский, А. В.
Zgurskiy, A.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Вовкодав, Н. І.
Вовкодав, Н. И.
Vovkodav, N.
Бреус, Н. М.
Бреус, Н. Н.
Breus, N.
 
Subject гарбуз
порошок з гарбуза
пектинові речовини
стійкість емульсії
гомогенізація
тыква
порошок из тыквы
пектиновые вещества
стойкость эмульсии
гомогенизация
pumpkin
pumpkin powder
pectin's substances
emulsion firmness
homogenization
 
Description Досліджено емульгувальну здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Встановлено рекомендовані режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Емульсії на основі овочевої сировини рекомендовано до застосування у виробництві морозива молочно-овочевого.
Исследовано эмульгирующую способность пектиносодержащего сырья в эмульсиях прямого типа. Определены рекомендованные режимы и условия эмульгирования кокосового масла в избранных системах. Получено инженерно-математическую базу для прогнозирования эффективности процесса эмульгирования. Эмульсии на основе овощного сырья рекомендованы к применению в производстве мороженого молочно-овощного.
It is investigated the emulsifying ability of the substance containing pectin in direct type emulsions. It is established recommended modes and conditions of coconut oil emulsification in selected systems. It is received the engineering and mathematical basis for predicting of emulsification process effectiveness. It is recommended emulsions based on vegetable raw materials for using in the milk-vegetables ice cream manufacture.
 
Date 2012-06-15T06:58:24Z
2012-06-15T06:58:24Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива / A. B.Згурський, Г. Є. Полішук, Н. І. Вовкодав, Н. М. Бреус // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С. З. Гжицького. - 2011. - Т. ІЗ, № 4 (50), Ч. 4. - С. 52-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1534
 
Language other