Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива
Овощное сирье как эмульгирующий компонент при производстве мороженого Vegetable materials as emulsifying ingredients in the ice cream manufacture |
|
Creator |
Згурський, А. В.
Згурский, А. В. Zgurskiy, A. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Вовкодав, Н. І. Вовкодав, Н. И. Vovkodav, N. Бреус, Н. М. Бреус, Н. Н. Breus, N. |
|
Subject |
гарбуз
порошок з гарбуза пектинові речовини стійкість емульсії гомогенізація тыква порошок из тыквы пектиновые вещества стойкость эмульсии гомогенизация pumpkin pumpkin powder pectin's substances emulsion firmness homogenization |
|
Description |
Досліджено емульгувальну здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Встановлено рекомендовані режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Емульсії на основі овочевої сировини рекомендовано до застосування у виробництві морозива молочно-овочевого.
Исследовано эмульгирующую способность пектиносодержащего сырья в эмульсиях прямого типа. Определены рекомендованные режимы и условия эмульгирования кокосового масла в избранных системах. Получено инженерно-математическую базу для прогнозирования эффективности процесса эмульгирования. Эмульсии на основе овощного сырья рекомендованы к применению в производстве мороженого молочно-овощного. It is investigated the emulsifying ability of the substance containing pectin in direct type emulsions. It is established recommended modes and conditions of coconut oil emulsification in selected systems. It is received the engineering and mathematical basis for predicting of emulsification process effectiveness. It is recommended emulsions based on vegetable raw materials for using in the milk-vegetables ice cream manufacture. |
|
Date |
2012-06-15T06:58:24Z
2012-06-15T06:58:24Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива / A. B.Згурський, Г. Є. Полішук, Н. І. Вовкодав, Н. М. Бреус // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С. З. Гжицького. - 2011. - Т. ІЗ, № 4 (50), Ч. 4. - С. 52-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1534 |
|
Language |
other
|
|