Запис Детальніше

Структурне моделювання інформаційних систем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структурне моделювання інформаційних систем
Структурное моделирование информационных систем
Structural modeling information systems
 
Creator М‘якшило, О. М.
Мякшило, Е. М.
Myakshilo, O.
Загоровська, Л. Г.
Загоровская, Л. Г.
Zagorovska, L.
Харкянен, О. В.
Харкянен, Е. В.
Harkyanen, O.
 
Subject бізнес-процес
бизнес-процесс
business process
харчова промисловість
CASE-технологія BPWin
функціонально-вартісний аналіз
пищевая промышленность
CASE-технология BPWin
функционально-стоимостной анализ
food processing
CASE-technology BPWin
value analysis
 
Description Дані методичні вказівки розроблено відповідно до розділу "Моделювання бізнес-процесів" робочої програми дисципліни "Структурне моделювання інформаційних систем" і призначено для студентів спеціальності "Інформаційні управляючі системи та технології".
Метою проведення лабораторних робіт є закріплення у студентів знань з дисципліни «Структурне моделювання інформаційних систем " та набуття навиків застосування методології структурного аналізу і проектування (SADT) шляхом використання CASE- технології BPWin для розроблення моделей бізнес-процесів харчових підприємств.
Методичні вказівки містять п'ять лабораторних робіт, в яких розглянуто завершений цикл процедур, потрібних для розроблення функціональної моделі, починаючи від формулювання постанови задачі на моделювання і закінчуючи завершеною функціональною моделлю її функціонально-вартісним аналізом. В якості прикладу побудовано модель бізнес процесу приймання та складування цукрового буряку на цукровому заводі.
Данные методические указания разработаны в соответствии с разделом "Моделирование бизнес-процессов" рабочей программы дисциплины "Структурное моделирование информационных систем" и предназначены для студентов специальности "Информационные управляющие системы и технологии".
Целью проведения лабораторных работ является закрепление у студентов знаний по дисциплине «Структурное моделирование информационных систем" и приобретение навыков применения методологии структурного анализа и проектирования (SADT) путем использования CASE-технологии BPWin для разработки моделей бизнес-процессов пищевых предприятий
Методические указания содержат пять лабораторных работ, в которых рассмотрен завершенный цикл процедур, необходимых для разработки функциональной модели, начиная от формулирования постановки задачи на моделирование и заканчивая завершенной функциональной моделью и ее функционально-стоимостным анализом. В качестве примера построена модель бизнес-процесса приема и складирования сахарной свеклы на сахарном заводе .
These guidelines are developed in accordance with section "Business process modeling 'program of work discipline" Structural modeling of information systems "and are intended for students majoring in" Information management systems and technologies. "
The purpose of the laboratory work is to strengthen students' knowledge of the discipline "Structural modeling of information systems" and the acquisition of skills to use the methodology of structural analysis and design (SADT) through the use of CASE-technology BPWin for modeling business processes food businesses.
Methodological guidelines contain five labs, which will see a complete cycle of the procedures necessary to develop a functional model, starting from the formulation of the problem statement on the modeling and finishing with complete functional model and its functional-cost analysis. As an example of a model of the business process of reception and storage of sugar beet in the sugar factory.
 
Date 2012-06-15T10:03:42Z
2012-06-15T10:03:42Z
2010
 
Identifier М'якшило, О. М. Структурне моделювання інформаційних систем : Метод. вказівки до викон. лаборатор. робіт. для студ. спец. 8.080400 "Інформаційні управляючі системи і технології" напряму 0804 "Комп'ютерні науки" ден. і заоч. форм навч. Частина 1 / О. М. М'якшило, О. В. Загоровська, О. В. Харкянен. — Київ : НУХТ, 2010. — 26 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1575
 
Language other