Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів
Аминокислотный состав комбинированных мясных изделий Amino acid composition of combined meat products |
|
Creator |
Гащук, О. І.
Гащук, А. И. Haschuk, O. Кишенько, І. І. Кишенько, И. И. Kishenko, I. |
|
Subject |
текстуроване квасолеве борошно
текстурированная фасолевая мука textured beans flour комбіновані м’ясні вироби білки біологічна цінність амінокислотний склад амінокислотний скор комбинированные мясные изделия белки биологическая ценность аминокислотный состав аминокислотный скор combined meat products protein bioavailability amino acid content amino acid abbr |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності модельних комбінованих м’ясних систем з використанням текстурованого квасолевого борошна.
В статье приведены результаты опытов аминокислотного состава и биологической ценности модельных комбинированных мясных систем с использованием текстурированной фасолевой муки. In the article the results of research amino acid content and biological values of model systems using combined textured beans flour. |
|
Date |
2012-06-20T12:18:46Z
2012-06-20T12:18:46Z 2004 |
|
Identifier |
Гащук, О. І. Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів / О. І. Гащук, І. І. Кишенько // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 4. - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1699 |
|