Запис Детальніше

Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів
Аминокислотный состав комбинированных мясных изделий
Amino acid composition of combined meat products
 
Creator Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
 
Subject текстуроване квасолеве борошно
текстурированная фасолевая мука
textured beans flour
комбіновані м’ясні вироби
білки
біологічна цінність
амінокислотний склад
амінокислотний скор
комбинированные мясные изделия
белки
биологическая ценность
аминокислотный состав
аминокислотный скор
combined meat products
protein
bioavailability
amino acid content
amino acid abbr
 
Description У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності модельних комбінованих м’ясних систем з використанням текстурованого квасолевого борошна.
В статье приведены результаты опытов аминокислотного состава и биологической ценности модельных комбинированных мясных систем с использованием текстурированной фасолевой муки.
In the article the results of research amino acid content and biological values of model systems using combined textured beans flour.
 
Date 2012-06-20T12:18:46Z
2012-06-20T12:18:46Z
2004
 
Identifier Гащук, О. І. Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів / О. І. Гащук, І. І. Кишенько // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 4. - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1699