Запис Детальніше

Властивості текстурованого квасолевого борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Властивості текстурованого квасолевого борошна
Свойства текстурированной фасолевой муки
Features textured beans flour
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Сербова, М. І.
Сербова, М. И.
Serbova, M.
Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
 
Subject текстуроване квасолеве борошно
екструзія
екстракція
водозв’язувальна
водоутримувальна
жироутримувальна здатність
текстурированная фасолевая мука
экструзия
экстракция
водосвязующая
водоудерживающая
жироудерживающая способность
textured beans flour extrusion
extraction
water binding
water hold
fat hold ability
 
Description У статті наведено результати досліджень хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей текстурованого квасолевого борошна.
В статье приведены результаты исследований химического состава и функционально-технологических свойств текстурированной фасолевой муки.
In the article the results of studies of chemical composition and functional and technological properties of textured bean flour.
 
Date 2012-06-20T12:28:35Z
2012-06-20T12:28:35Z
2004
 
Identifier Кишенько, І. І. Властивості тестурованого квасолевого борошна / І. І. Кишенько, М. І. Сербова, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 5. – С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1700