Властивості текстурованого квасолевого борошна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Властивості текстурованого квасолевого борошна
Свойства текстурированной фасолевой муки Features textured beans flour |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Сербова, М. І. Сербова, М. И. Serbova, M. Гащук, О. І. Гащук, А. И. Haschuk, O. |
|
Subject |
текстуроване квасолеве борошно
екструзія екстракція водозв’язувальна водоутримувальна жироутримувальна здатність текстурированная фасолевая мука экструзия экстракция водосвязующая водоудерживающая жироудерживающая способность textured beans flour extrusion extraction water binding water hold fat hold ability |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей текстурованого квасолевого борошна.
В статье приведены результаты исследований химического состава и функционально-технологических свойств текстурированной фасолевой муки. In the article the results of studies of chemical composition and functional and technological properties of textured bean flour. |
|
Date |
2012-06-20T12:28:35Z
2012-06-20T12:28:35Z 2004 |
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Властивості тестурованого квасолевого борошна / І. І. Кишенько, М. І. Сербова, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 5. – С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1700 |
|