Запис Детальніше

Властивості текстурованого квасолевого борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Властивості текстурованого квасолевого борошна
Свойства текстурированного фасолевого муки
Properties textured bean flour
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
 
Subject гідратоване текстуроване квасолеве борошно
реологічні властивості
ефективна в’язкість
гидратированная текстурированная фасолевая мука
реологические свойства
эффективная вязкость
hydrated textured beans flour
rheological properties
the effective viscosity
 
Description У статті наведено результати досліджень структурно-механічних властивостей гідратованого текстурованого квасолевого борошна та його вплив на ефективну в’язкість модельних м’ясних систем.
В статье приведены результаты исследований структурно-механических свойств гидратированной текстурированной фасолевой муки и её влияние на эффективную вязкость модельных мясных систем.
In the article the results of studies of structural and mechanical properties of hydrated textured bean flour and its effect on the effective viscosity of model meat systems.
 
Date 2012-06-20T13:32:54Z
2012-06-20T13:32:54Z
2004
 
Identifier Кишенько, І. І. Властивості текстурованого квасолевого борошна / І. І. Кишенько, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 6. - С. 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1701