Властивості текстурованого квасолевого борошна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Властивості текстурованого квасолевого борошна
Свойства текстурированного фасолевого муки Properties textured bean flour |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Гащук, О. І. Гащук, А. И. Haschuk, O. |
|
Subject |
гідратоване текстуроване квасолеве борошно
реологічні властивості ефективна в’язкість гидратированная текстурированная фасолевая мука реологические свойства эффективная вязкость hydrated textured beans flour rheological properties the effective viscosity |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень структурно-механічних властивостей гідратованого текстурованого квасолевого борошна та його вплив на ефективну в’язкість модельних м’ясних систем.
В статье приведены результаты исследований структурно-механических свойств гидратированной текстурированной фасолевой муки и её влияние на эффективную вязкость модельных мясных систем. In the article the results of studies of structural and mechanical properties of hydrated textured bean flour and its effect on the effective viscosity of model meat systems. |
|
Date |
2012-06-20T13:32:54Z
2012-06-20T13:32:54Z 2004 |
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Властивості текстурованого квасолевого борошна / І. І. Кишенько, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 6. - С. 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1701 |
|