Текстуроване квасолеве борошно (додавання його до шинкових виробів забезпечує готовим продуктам високу якість, надає ніжності й соковитості, зберігає традиційні органолептичні показники)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Текстуроване квасолеве борошно (додавання його до шинкових виробів забезпечує готовим продуктам високу якість, надає ніжності й соковитості, зберігає традиційні органолептичні показники)
Текстурированная фасолевая мука (добавление её в ветчинные изделия обеспечивает в готовых продуктах высокое качество, придает нежность и сочность, сохраняет традиционные органолептические показатели) Textured bean flour (add it to the ham product provides a high quality finished product, imparts tenderness and juiciness, retains the traditional organoleptic) |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Гащук, О. І. Гащук, А. И. Haschuk, O. |
|
Subject |
текстуроване квасолеве борошно
текстурированная фасолевая мука textured beans flour комбіновані реструктуровані шинкові вироби мікроструктура комбинированные реструктурированные ветчинные изделия микроструктура combined restructured ham products microstructure |
|
Description |
Анотація (реферат) У статті наведено результати досліджень мікроструктури комбінованих реструктурованих шинкових виробів в залежності від кількості внесеного гідратованого текстурованого квасолевого борошна. В статье приведены результаты исследований микроструктуры комбинированных реструктурированных ветчинных изделий в зависимости от количества добавленной гидратированной текстурированной фасолевой муки. In the article results of combined investigations of the microstructure of restructured ham products, depending on the amount of added hydrated textured bean flour. |
|
Date |
2012-06-20T14:06:08Z
2012-06-20T14:06:08Z 2004 |
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Текстуроване квасолеве борошно (додавання його до шинкових виробів забезпечує готовим продуктам високу якість, надає ніжності й соковитості, зберігає традиційні органолептичні показники) / І. І. Кишенько, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 11. - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1702 |
|