Запис Детальніше

Текстуроване квасолеве борошно (додавання його до шинкових виробів забезпечує готовим продуктам високу якість, надає ніжності й соковитості, зберігає традиційні органолептичні показники)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Текстуроване квасолеве борошно (додавання його до шинкових виробів забезпечує готовим продуктам високу якість, надає ніжності й соковитості, зберігає традиційні органолептичні показники)
Текстурированная фасолевая мука (добавление её в ветчинные изделия обеспечивает в готовых продуктах высокое качество, придает нежность и сочность, сохраняет традиционные органолептические показатели)
Textured bean flour (add it to the ham product provides a high quality finished product, imparts tenderness and juiciness, retains the traditional organoleptic)
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
 
Subject текстуроване квасолеве борошно
текстурированная фасолевая мука
textured beans flour
комбіновані реструктуровані шинкові вироби
мікроструктура
комбинированные реструктурированные ветчинные изделия
микроструктура
combined restructured ham products
microstructure
 
Description Анотація (реферат)
У статті наведено результати досліджень мікроструктури комбінованих реструктурованих шинкових виробів в залежності від кількості внесеного гідратованого текстурованого квасолевого борошна.
В статье приведены результаты исследований микроструктуры комбинированных реструктурированных ветчинных изделий в зависимости от количества добавленной гидратированной текстурированной фасолевой муки.
In the article results of combined investigations of the microstructure of restructured ham products, depending on the amount of added hydrated textured bean flour.
 
Date 2012-06-20T14:06:08Z
2012-06-20T14:06:08Z
2004
 
Identifier Кишенько, І. І. Текстуроване квасолеве борошно (додавання його до шинкових виробів забезпечує готовим продуктам високу якість, надає ніжності й соковитості, зберігає традиційні органолептичні показники) / І. І. Кишенько, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 11. - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1702