Применение β-галактозидазы при переработке сухого обезжиренного молока в хлебопечении
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Применение β-галактозидазы при переработке сухого обезжиренного молока в хлебопечении
Застосування β-галактозидази при переробці сухого знежиреного молока в хлібопеченні The use of β-galactosidase activity in the processing of skimmed milk powder in breadmaking |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Кудря, В. О. Кудря, В. О. Kudrya, V. Щєлокова, І. Ф. Щелокова, И. Ф. Schelokova, I. |
|
Subject |
β-галактозидаза
β-галактозидаза β-galactosidase сухе знежирене молоко бродильна активність тісто якість хліба сухое обезжиреное молоко бродильная активность тесто качество хлеба skimmed milk fermentation activity dough quality of bread |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень впливу ферменту β-галактозидази на бродильну активність у тісті, що містить сухе знежирене молоко. Додання фермента дозволяє інтенсифікувати газоутворення у тісті, скоротити тривалість технологічного процесу, затримати процес черствіння готових.
В статье приведены результаты исследования влияния фермента β-галактозидази на бродильную активность теста с сухим обезжиренням молоком. Использование фермента позволяет интенсифицировать газообразование в тесте, сократить длительность технологического процесса, замедлить процесс черствения готовых изделий. The results of investigation of the effect of the enzyme β-galactosidase activity in the dough with dry skim milk are given in article. The use of the enzyme can intensify gas formation in the dough, to reduce the duration of the process, slow the staling of bread. |
|
Date |
2012-06-25T08:06:56Z
2012-06-25T08:06:56Z 1982 |
|
Identifier |
Дробот, В. И. Применение β-галактозидазы при переработке сухого обезжиренного молока в хлебопечении / В. И. Дробот, В. О. Кудря, И. Ф. Щелокова // Пищевая промышленность. - 1982. - № 2. - С. 46-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1786 |
|
Language |
other
|
|