Запис Детальніше

Применение β-галактозидазы при переработке сухого обезжиренного молока в хлебопечении

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Применение β-галактозидазы при переработке сухого обезжиренного молока в хлебопечении
Застосування β-галактозидази при переробці сухого знежиреного молока в хлібопеченні
The use of β-galactosidase activity in the processing of skimmed milk powder in breadmaking
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Кудря, В. О.
Кудря, В. О.
Kudrya, V.
Щєлокова, І. Ф.
Щелокова, И. Ф.
Schelokova, I.
 
Subject β-галактозидаза
β-галактозидаза
β-galactosidase
сухе знежирене молоко
бродильна активність
тісто
якість хліба
сухое обезжиреное молоко
бродильная активность
тесто
качество хлеба
skimmed milk
fermentation activity
dough
quality of bread
 
Description В статті наведено результати досліджень впливу ферменту β-галактозидази на бродильну активність у тісті, що містить сухе знежирене молоко. Додання фермента дозволяє інтенсифікувати газоутворення у тісті, скоротити тривалість технологічного процесу, затримати процес черствіння готових.
В статье приведены результаты исследования влияния фермента β-галактозидази на бродильную активность теста с сухим обезжиренням молоком. Использование фермента позволяет интенсифицировать газообразование в тесте, сократить длительность технологического процесса, замедлить процесс черствения готовых изделий.
The results of investigation of the effect of the enzyme β-galactosidase activity in the dough with dry skim milk are given in article. The use of the enzyme can intensify gas formation in the dough, to reduce the duration of the process, slow the staling of bread.
 
Date 2012-06-25T08:06:56Z
2012-06-25T08:06:56Z
1982
 
Identifier Дробот, В. И. Применение β-галактозидазы при переработке сухого обезжиренного молока в хлебопечении / В. И. Дробот, В. О. Кудря, И. Ф. Щелокова // Пищевая промышленность. - 1982. - № 2. - С. 46-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1786
 
Language other