Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах
Улучшение качества муки со слабой клейковиной на мукомольных предприятиях Improvement of quality of a flour with a weak gluten at the flour-grinding enterprises |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Савчук, Н. І. Савчук, Н. И. Savchuk, N. Чагаров, О. М. Чагаров, А. Н. Chagarov, O. |
|
Subject |
Якість борошна, глюкооксидаза, аскорбінова кислота, якість та кількість клейковини, ферментні препарати.
Качество муки, глюкооксидаза, аскорбиновая кислота, количество и качество клейковины, ферментные препараты. Quality of flour, glyukooksidaza, ascorbic acid, quantity and quality of gluten, enzymatic preparations. |
|
Description |
В статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.
В статье приведены рекомендации по использованию аскорбиновой кислоты и ферментних препаратов для корекции хлебопекарных свойств муки. The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour. |
|
Date |
2012-06-25T10:05:23Z
2012-06-25T10:05:23Z 2001 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789
|
|
Language |
uk_UK
|
|