Запис Детальніше

Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах
Улучшение качества муки со слабой клейковиной на мукомольных предприятиях
Improvement of quality of a flour with a weak gluten at the flour-grinding enterprises
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Савчук, Н. І.
Савчук, Н. И.
Savchuk, N.
Чагаров, О. М.
Чагаров, А. Н.
Chagarov, O.
 
Subject Якість борошна, глюкооксидаза, аскорбінова кислота, якість та кількість клейковини, ферментні препарати.
Качество муки, глюкооксидаза, аскорбиновая кислота, количество и качество клейковины, ферментные препараты.
Quality of flour, glyukooksidaza, ascorbic acid, quantity and quality of gluten, enzymatic preparations.
 
Description В статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.
В статье приведены рекомендации по использованию аскорбиновой кислоты и ферментних препаратов для корекции хлебопекарных свойств муки.
The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour.
 
Date 2012-06-25T10:05:23Z
2012-06-25T10:05:23Z
2001
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789
 
Language uk_UK